≡ Menu

Secret Recipe kini di Kangar

Hi. Lama jugak tak menulis di sini. Benar, lama betul. Kalau tulis pun berkait dengan berita semasa dan bukan ‘daily craps’ seperti yang rajin di tulis lama-lama dahulu. Ya, sibuk sikit. Banyak jugak sibuknya mungkin. Kalau semester enam Diploma Komunikasi dan Media ini orang kata mudah, tapi bagi Adam tidak. Okay, terus kepada tajuk. Kepulangan Adam ke Perlis sempena Festival Filem Pendek dan Video Pelajar Malaysia ke-7 (FFVPM 7) di UniMAP pada dua minggu lepas telah memberi sedikit kejutan kepada Adam. Mana tidaknya, sebuah kafe Secret Recipe telahpun beroperasi di bandar Kangar. Untuk anda yang belum pernah bertandang ke negeri Perlis, kafe ini adalah kafe Secret Recipe yang pertama di negeri ini. Paling dekat, di Jitra Kedah Darul Aman. Selepas ini, tidak lagi rakyat Perlis akan ke Jitra untuk makan kek Secret Recipe ini.

Satu lagi ‘pembangunan’ fizikal yang ada di negeri Perlis. Nampaknya pelabur sudah mula berani untuk masuk mengembangkan perniagaan mereka di negeri ini. Kita nantikan apa lagi perniagaan francais yang akan masuk ke negeri Perlis. Sudah lama saya menanti McDonald’s di Kangar. Bila lagi agaknya? Meh, layan beberapa keping gambar Secret Receipe Kangar. Gambar ihsan Mat Kayangan dari AnakPerlis.com.

Other articles you might like;

6 comments… add one
 • Encik Garu February 22, 2010, 5:49 am

  Hoh.
  Kat belah mana ni?

 • ammar March 18, 2011, 8:35 pm

  hello…ada job kosong x??

 • Evelyn December 5, 2011, 9:39 am

  i will do a bday party on d 18/12..and how to order/booking for the cake? I want cup cake frm nw york cheese. Is it available?

 • nabila October 1, 2012, 8:29 pm

  secret recipe nie kat area mana ye?
  dah bnyk kali cri nie

 • maisarah May 22, 2015, 3:14 pm

  Secret resepi ni kat area mana erk? Klau boleh 07/06/2015 ni nk smbut befday kawan kat situ..

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3