≡ Menu

Tagged: Workspace

Setelah ditag oleh Neutronics, aku luangkan sikit masa untuk buat benda ni. :)

DSC00267.jpg

Other articles you might like;

3 comments… add one
  • mohdismail April 1, 2007, 5:12 pm

    printer sampai 2 atau mata aku silap tengok?

    :)

  • Adam April 2, 2007, 12:22 am

    ahaks. memang dua printer pun. canon digunakan untuk print teks yang banyak, kiranya untuk warna itam aje la.. dah nama pun ‘studio’ kan.. yang epson khas untuk colour printing.. projek yang dapat skang nie, kena print gambar.. memang berbaloi.. :)

  • madnilk April 2, 2007, 2:31 am

    pening tgk work station banyak benda duit pun banyak masuk tul tak?

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3