≡ Menu

Panduan lengkap bina laman web dengan Joomla

Ebook Panduan Lengkap Pakar Joomla 2.5

Salam. Bina laman web pada zaman sekarang bukan lagi sesuatu yang menyusahkan. Hal ini kerana banyak panduan yang mengajar langkah demi langkah untuk memasang sehinggalah proses mentadbir laman web di Internet. Joomla adalah salah satu perisian yang sangat sesuai untuk anda bagi membina laman web.

Namun, masih ramai yang bergantung kepada pereka laman web yang mengenakan caj yang mahal. Jika anda belajar sendiri membina laman web, anda dapat jimat dari segi kewangan dan ilmu ini akan berterusan jika diamalkan. Satu panduan lengkap membina laman web dengan Joomla 2.5 telah diperkenalkan oleh saudara Khairil Izwan. Kini anda tidak lagi perlu risau akan caj atau yuran kelas belajar bina laman web yang mahal.


E-book “Panduan Lengkap Pakar Joomla 2.5” ini menggunakan perisian Joomla 2.5 yang terkini. Panduan ini mengandungi lima modul utama dan satu modul khas, koleksi extension Joomla yang wajib anda fahami.

Anda juga akan diberikan bonus sekiranya membeli sekarang, dengan harga yang amat berpatutan! Klik banner di bawah untuk membuat pembelian.

P/s – Untuk membina laman web, anda pasti perlukan web hosting atau nama domain. Sila klik di sini untuk membeli hosting dan nama domain dengan harga jimat!

Other articles you might like;

1 comment… add one

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3