≡ Menu

Pelbagaikan sumber pendapatan

Tajuk yang pendek pagi ni. Cuma coretan biasa, nak biasakan supaya hari hari boleh menaip. Macam mana nak berniaga kalau Alexa ranks bernombor bertuah 5,888,888. Maksudnya trafik tak ada lah kan. Ada formula nak turunkan Alexa ranks ni?

Pelbagaikan sumber

Baru-baru ni, aku nekad untuk pelbagaikan sumber pendapatan. Jelous dengan kawan-kawan blogger yang lain bila hari-hari share earnings update dari Mobicow, dari Kerja dari Rumah, dari Panduan Dominasi Instagram, dari Ashadee dan banyak lagi program affiliate online dan offline.

Tersedar daripada lamunan, aku mula mencuba untuk tap pasaran yang ada demand. Sama macam mana aku buat untuk KH KOPI kira-kira empat tahun lepas.

Other articles you might like;

8 comments… add one

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3