≡ Menu

Makan RM45.90 Untuk Berdua di TGI Fridays

TGI Fridays Meal for Two

Manusia biasanya mudah tertarik dengan iklan sebegini rupa. Pantang ada promosi sikit, mula kita tergoda. TGI Fridays pun buat benda yang sama, gabungkan appetizers dan dua main meals dalam satu harga.

Meal for 2 ni sedikit sebanyak buat aku nak mencuba, apa yang menarik di TGI Fridays. Bagi yang dah biasa makan sini, mereka akan tahu keenakan steak-nya. Tapi kita cuba benda yang baru.

Harini, kami pesan Chicken Fatijas Nachos, Outrageous Sliced Beef Tacos dan Fridays Cheeseburgers. Sama macam dalam gambar promo di atas. Kalau nak order bottomless drinks, bayar extra RM9.90 dan untuk dessert, cuma tambah RM10 lagi. Kalau campur-campur, memang ada jimatnya.

Boleh la makan sekali sekala, untuk meraikan apa-apa. Nak makan selalu tunggu dapat sales daripada projek yang terbaru ni dulu. Insya Allah. Kalau ada plan nak ke TGI Fridays esok, tengok menu untuk Meal for 2 siap siap kat site TGI Fridays ni.

Other articles you might like;

7 comments… add one

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3