≡ Menu

Panduan Aktifkan Kaspersky Internet Security 2013

Baru baru ini aku membeli perisian antivirus yang sangat komersial, iaitu Kaspersky Internet Security 2013. Walaupun sebenarnya aku kurang gemar menggunakan perisian dari jenama ini, kerana dikatakan memberi beban berlebihan kepada komputer tetapi terpaksa kerana agak murah.

Kalau di kedai, harganya lebih RM70 (didatangkan dengan CD pemasangan di dalam kotak) tetapi ramai di luar sana yang menjualnya dengan harga yang jauh lebih murah. Memang asli, cuma tidak didatangkan dengan kotak dan CD. Buat apa membazir lebih RM40 untuk mendapatkan CD dan kotak?

Kalau anda berminat untuk mendapatkan key Kaspersky Internet Security 2013 dengan harga jauh lebih murah, sila hubungi aku di sini. Harganya ialah RM45 RM35. Jimat!

Berikut adalah langkah-langkah mengaktifkan KIS 2013 anda untuk 365 hari! Jalankan Kaspersky Internet Security 2013. Klik ‘Insert your activation code here’ atau ‘Licensing’ untuk paparan seterusnya.

Panduan Aktifkan Kaspersky Internet Security 2013 Panduan Aktifkan Kaspersky Internet Security 2013 Panduan Aktifkan Kaspersky Internet Security 2013 Panduan Aktifkan Kaspersky Internet Security 2013 Panduan Aktifkan Kaspersky Internet Security 2013

Other articles you might like;

3 comments… add one

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3