≡ Menu

Booklet sudah siap!

Assalamualaikum WBT.

Alhamdulillah selepas tiga bulan bertungkus lumus menyiapkan booklet Malaysian Motorcycle Grand Prix 2009, akhirnya siap juga. Petang kemarin Adam ke Jasin untuk mengambil booklet yang telah siap dicetak oleh Percetakan Amir Enterprise. Nasib Adam mengenali Amir yang mempunyai syarikat cetakan ini, tidak lagi Adam perlu bersusah payah ke UH Trading atau Warisan NH untuk mencetak booklet. Kira-kira 3 jam lagi Adam akan bersiap sedia untuk Presentation dan menghantar semua report dan juga logbook untuk booklet ini.

Harini ada dua cerita menarik tentang blog ini; baik dan kurang baik. Yang baiknya Adam mendapat kunjungan daripada Sky Sakinah. Selamat datang ke Adam’s Playground! Sebenarnya Adam’s Playground belum bersedia seratus peratus untuk menggunakan domain www.adamroslan.com kerana Adam belum berkesempatan untuk menukarkannya. Walaubagaimanapun, rakan-rakan masih lagi boleh menggunakan mana-mana domain untuk ke sini. Cerita yang keduanya, Adam menerima kutukan melalui ruangan Shoutbox. Entah siapa yang menggunapakai nama orang lain untuk menyembunyikan diri sendiri. Sudahlah kutuk orang, gunakan nama orang pulak. Kalau betul sangat berani, mari face to face. Saya bersedia untuk berdepan dengan anda orite? Kedua-dua cerita di atas menunjukkan bahawa masih ada pengguna yang bertandang ke sini walaupun tiada promosi besar-besaran dilakukan. Terima kasih.

Sebenarnya Adam ada beberapa posting yang telah dikarang tetapi belum dipublish ke sini. Antaranya kisah Bagaimana untuk Menjalankan Dinner Kolej dan Pendapatan daripada Internet. InsyaAllah Adam akan buat posting dalam masa terdekat. Kini ada 3 to-do-list yang belum dilaksanakan. Bila nak habis ni?!

Other articles you might like;

1 comment… add one
  • Adam April 7, 2009, 11:20 am

    Update 11:19AM – Presentation dah selesai dan mendapat pujian daripada Mr. Rusyidi. Tahniah Smile Publishing!

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3