≡ Menu

Cara Jual Baju Kurung dengan Modal Rendah

Jual baju kurung

Pakaian adalah satu produk yang senang terjual. Oleh itu, tidak hairanlah kebanyakkan kedai di uptown atau downtown memilih untuk menjual baju atau pakaian. Baju kurung pula adalah pakaian yang sentiasa mendapat sambutan. Tak perlu tunggu musim perayaan, kerana baju kurung adalah kegemaran gadis di universiti untuk ke kelas, penjawat awam di jabatan kerajaan dan pakaian rasmi untuk ke majlis kenduri kahwin atau keraian.

Oleh sebab itu juga, banyak butik online mula mengambil kesempatan atas keperluan seorang wanita. Bagaikan cendawan tumbuh selepas hujan, semua mahu menjual baju kurung secara online, sama ada di Facebook atau Instagram.

Sebuah panduan Usahawan Baju Kurung, yang membimbing anda untuk menjual baju kurung tanpa perlu kedai, mesin jahit dan kemahiran menjahit. Panduan berbentuk video ini akan menerangkan A-Z perniagaan baju kurung ini,

  • menerangkan asas bisnes baju kurung,
  • bagaimana menjana untung 100% dengan menjual baju kurung,
  • senarai supplier baju kurung dengan harga murah,
  • teknik jual baju kurung online dan offline,
  • streategi untung besar dengan menjual baju kurung.

Saya fikirkan panduan ini amat berbaloi untuk dimiliki kerana ilmu ini dicurahkan oleh Haszoor Muaidi, seorang pakar dalam bidang memulakan perniagaan, antaranya bisnes printing dan bisnes kad kahwin. Panduan video ini dijual pada harga RM127, harga selepas diskaun. Klik di sini untuk meneruskan pembelian.

Other articles you might like;

0 comments… add one

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3