≡ Menu

Pintu Gerbang di Kem Tasoh

Dua tiga hari ni kalut sikit dengan dua tiga aktiviti di Perlis. Kemarin hari pertama bekerja balik sebagai seorang FSR IT Services di lima buah taman bimbingan kanak-kanak (tabika) KEMAS. Dua hari sebelum itu berulang-alik dari Kangar ke Kem Tasoh di Pusat Kokurikulum Timah Tasoh Beseri untuk membantu menyiapkan pintu gerbang sempena Kursus Kepimpinan Pengakap Negeri Perlis bersempena Hari Keputeraan DYMM Raja Perlis Ke 67 dan 10 Tahun Pemerintahan Tuanku Raja Perlis. Perasmian oleh Tuanku Syed Sirajuddin Ibni Al-marhum Tuanku Syed Putra Jamalullail, Raja Perlis.

Untuk rekod, ini adalah kali pertama pintu gerbang setinggi 13 kaki (dianggarkan) dinaikkan di kawasan ini. Seramai 10 orang tenaga kerja berhempas pulas siang dan malam untuk menjayakan projek ulung ini. Sehingga semalam, atap nipah sudahpun disiapkan dan hari ini segalanya sudah selesai dan sekarang adalah perasmian peserta-peserta.

Other articles you might like;

1 comment… add one
  • syqfeeccq May 23, 2011, 10:24 am

    wahhh XD u slah sorg ahli pgakap kerr ?? hikhikhik . . arituh ade p kem kelana kat gunung berlumut , n alhamdulillah saye dpat jadi kelana ~~~ law ade pape program nk juin skli bole tak ??? hehehe

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3

Next post:

Previous post: