≡ Menu

Nur Kasih Episod 18

Pada mulanya, Aidil ragu – ragu kerana takut Aliya tidak dapat menyesuaikan diri dengan keadaan di kampung. Tetapi setelah diyakinkan,barulah Aidil yakin dengan Aliya. Nur Amina mengambil keputusan untuk pulang ke Malaysia. Ketika tiba di Malaysia, Nur Amina mendapat berita Adam telah jatuh lemas ketika menjalankan tugasnya. Nur Amina nekad dan berjanji tidak akan meninggalkan Adam lagi. Nur Amina dan Adam membantu Aidil membuat persiapan perkahwinan.

Suasana masih riuh rendah dengan hilai tawa orang kampung menyediakan majlis. Adam dan Nur diusik kerana kemesraan mereka. Nur memujuk Sarah yang kecewa kerana Aidil akan melangsungkan pernikahan dengan orang lain. Kata Nur jodoh ditangan Tuhan. Kata Sarah, Aidil pilih Aliya kerana dia anak orang kaya. Nur menegur Sarah. Nur mengucapkan tahniah pada Aidil, dan Aidil mengharapkan kebahagiaan buat Nur dan Adam. Nur harap akan berjumpa Aliya dalam masa yang terdekat. Menurut Aidil, Aliya menerima dia seadanya. Sarah menasihatkan Nur supaya berhati hati agar tidak kecewakan lagi oleh Adam tapi Nur semakin yakin dengan keputusannya, Adam pilihan terbaik untuknya. Mereka saling berbalas pandang, dan tersenyum. Majlis berlangsung dengan penuh meriah tetapi tiba seorang tetamu yang tak diundang, Katrina.

Nur Kasih Episod 18 Penuh

Other articles you might like;

1 comment… add one
  • IMCurtain October 5, 2009, 9:47 am

    Salam semua,

    Kami ingin menjemput anda menyertai komuniti blogger dari serata tanahair. Ianya mempunyai fungsi yang sama seperti Innit (Nuffnang) dan Digg. Anda boleh menjana traffic dengan pantas dan PERCUMA!

    Sertai sekarang: Blogger Malaysia

    Malaysia Boleh!

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3