≡ Menu

Fiq Mentor – Tiga Malam Tanpa Bintang

Lirik

Kasih.. maafkan diriku
Banyak dosaku padamu
Tidak terhitung jari jemari daku
Tak dapat dibilang bagai bintang beribu
Sukarnya diriku menebus kekhilafan yang lalu

Kasih.. engkau tak bersalah
Hanya hatiku yang buta
Tulus dan ikhlas kau korban jiwa raga
Dan tanpa belas ku buat kau kecewa
Ku tahu dirimu sukar melupakan segalanya

Tiga malam tanpa bintang
Dan diriku dihimpit penyesalan
Arah tuju kian fana
Kerna hilangnya manira
Bagaikan siang diselubung gerhana

Kembalikan senda tawa
Pulangkanlah manis disenyum manja
Ku pahatkan keinsafan
Dan patrikan kesetiaan
Sehingga nadi menafikan nyawa

Kasih.. maafkan diriku
Banyak dosaku padamu
Tidak terhitung jari jemari daku
Tak dapat dibilang bagai bintang beribu
Sukarnya diriku menebus kekhilafan yang lalu

Kasih.. engkau tak bersalah
Hanya hatiku yang buta
Tulus dan ikhlas kau korban jiwa raga
Dan tanpa belas ku buat kau kecewa
Ku tahu dirimu sukar melupakan segalanya
Kasih…

Download Fiq Mentor – Tiga Malam Tanpa Bintang

Fiq Mentor – Tiga Malam Tanpa Bintang (Password: xterdotorg)

Atas beberapa sebab, aku tak dapat lagi meneruskan mp3 streaming kerana hits yang terlampau banyak dan membebankan server aku sekarang ni dan kejadian server slow dan down sering kali berlaku. Bagi tidak menghampakan visitor, aku masih menyediakan URL untuk download lagu Fiq Mentor – Tiga Malam Tanpa Bintang. Terima kasih atas sokongan anda :)

Other articles you might like;

79 comments… add one
  • syah_wanes March 22, 2007, 9:53 pm

    lagu ni mmg best…….mula2 dgr biasa jer..selalu dgr fuyoo…….mmg best giler r..walaupun xbape suka dia punya penyanyi………cayalaaaaaaaa……..

  • nida March 24, 2007, 10:36 am

    lagu fiq ni memang best giler. fiq mesti boleh berjaya satu hari nanti. cepat2 la buat album solo. tak sabar nak tunggu kelahiran album fiq. hidup fiq. akhir kat a, hidup fiq untuk muzik tanah air malaysia.

  • mya March 25, 2007, 10:59 pm

    lgu ni mg besh arr…
    syahdu sgt…
    x jemu d dgr…

  • adi March 27, 2007, 1:40 pm

    cayala fiq..engkau memang hebat. buktikan Sabah boleh bah… jaga nama baik ko bagus bagus dan juga nama naik negeri kita.bye love u FIQ

  • syarmila March 28, 2007, 8:07 am

    kerana lg nie aku kena kutuk ngan lily gonjeng nie….gerammmmnyer…..p peduli aper kah kahkah……..to lily tawer byk awet muder k…..

  • alxey March 28, 2007, 8:17 am

    cayala fiq..first time aku dgr..terus aku terpikat..sedap betul suara fig nyanyi lagu ini..ari2 aku dgr lagu ni..

  • pancho March 30, 2007, 10:57 pm

    sora fiq memang power gila..
    bessst sangat..

  • opie March 30, 2007, 11:37 pm

    best arr lagu ni…suka sgt

  • md.syukri March 31, 2007, 8:01 am

    lagu fiq bgs la

  • KeenahCute March 31, 2007, 10:50 am

    Fiq memang the BEST!!!!Warga Selangor memang minat kat Fiq…Teruskan USAHA agar menjadi lagi THE BEST!!!!!

  • nor March 31, 2007, 11:26 am

    best sangat lagu ni……..blh tuju kan bt ex-bf……biar dia insaf sikit

  • pRittyLe0'91 March 31, 2007, 12:44 pm

    beznyer lgu ni..byk makne!!

  • gerald March 31, 2007, 2:58 pm

    cayalah fiq. vokal pun mantap. kalau dengar sekali tak cukup mestilah banyak kali baru puas!!!! Hidup rock!!! kembalikan rock dulu2!!!

  • nur April 1, 2007, 4:18 pm

    great……lagu ni btul2 menusuk kalbu……
    best sgt2…..
    xboring n boleh minsafkan org2 yg ada dalam situasi ni……

  • ema April 1, 2007, 4:20 pm

    hai…lagu ni mmg menusuk kalbu bg sesiapa yg mendengarnya..
    ini adalah satu pluang pd fiq…harap selapas ni ada lagi lagu yg dpt manaik kan nama fiq ke persada seni

  • aNgAh April 2, 2007, 11:48 am

    lagu neyh best glew.. jwang abieh!!!hpely fiq trus success….

  • an2tdo April 2, 2007, 2:07 pm

    lagu nih???…..[ soksek soksek :((((( ] hayati bebotol…. cedeh woi. respek ngn fiq.. jiwo kejap haku hek

  • zta April 3, 2007, 4:36 pm

    nice song.really.ngam ngan sora fiq.syahdu siot.my ex dedicated dis song 4 me.huhuhu…rasa nak nanges jer bila 1st time dgr…

  • iruse April 6, 2007, 11:01 am

    lagu nie memng best….keluar2 je dgn lagu best mcm nie, mesti boleh meletup famous giler…..jgn plak bla dah gempak,buat kontroversi byk2….sebab nnti dari minat jd meluat plak…..i tgh minat fiq nieeee…. (‘,^)

  • merti_bunk laut April 6, 2007, 12:44 pm

    lagu nie mmg best gle la…1st time dengar cam nk nangis pown ada taw…igt kisah cinta aku dolu2…tapi bkn aku yg salah……dia yg salah k…

  • pRittyLe0'91 April 6, 2007, 9:57 pm

    ak minat gler r lagu nih..tangkap lentok siot..t’igt ak kt someone!!arap2 die hyati r lgu ni btol2….wat adam,add r lgu2 bez byk2 sket..anyway,congra2lations 4 adam!!!

  • helmi teloi April 24, 2007, 3:42 pm

    best giler lagu ko fiq oiiiiiiiiiii.
    rock giler………………………..
    papa rock sebijik mcm emy search…………..
    piwiiiiiiiiiiit…………………………..

  • ROCK SILAM April 24, 2007, 10:59 pm

    FiQ..Best la lagu tu. Aku rasa cam duk zaman aku budak2 dulu masa rock kapak tengah mengganas. Kalau boleh ko nyanyi la lagu2 camtu ye tak payah nyanyi lagu2 sampah yang banyak sangat sekarang ni.

  • herizan April 27, 2007, 4:32 pm

    fiq,best lah suara mu,lagu tiga malam nie teringat kan aku kepada azie aslinah yang saya cintai selamai…..aku doa kan ko supaya berjaya dalam bidang nanyian……..

  • nur izasyafira md juki April 29, 2007, 3:41 pm

    kamar hatiku seperti tidak mahu kehilangan keharuman hadirmu,
    setiap nafas terhela menguntai sayu di jiwa…….
    setiap kata darimu bagaikan rangkaian hati yang lara….
    bagaimana tegarku melupakanmu………

    redup matamu membungkam hati,
    kegelisahan menghempap bertalu talu..
    naluri berkata dikau milikku….
    namun jauh di kenyataan….
    kau…..aku…..takkan bersimpul nafas……..
    takkan bertindih nadi…..

    dan telah tertakdir…
    menjalani secara kehendak-Nya
    ku pasrah..namun kuakur….

    sajak ini dicipta khas untuk mohd firdauz abdul halim (fiq)
    from:fifi_sab94@yahoo.com

    3 malam tanpa bintang memang best….
    tersentuh hati yang dah lama tertutup ni…..
    thanx for the great song…agaknya fiq dedicate untuk sape tu?

  • acik tebauk May 1, 2007, 5:12 pm

    best gilerrr layan lagu nih..nk syok lagi masa nk landing fuhh mmg bestlah

  • Aida May 7, 2007, 7:45 pm

    Best giler lagu ni…Tangkap syahdu le. Apa pun thanks a lot.

  • Vans May 9, 2007, 1:55 am

    Gempak law lagu nie..
    Caya law fiq..~!!
    Rock law lu!!!

  • PanduanHebat December 15, 2007, 1:24 pm

    Best lagu ni

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3