≡ Menu

Bittersweet : Perfect Match

Bittersweet merupakan sebuah band Indie yang berasal dari Ipoh, Perak yang dianggotai oleh 5 orang anak muda yang berwawasan. Album pertama mereka berjudul Perfect Match telah dijual di pasaran. Tak banyak aku nak cakap pasal deorang ni, kalau nak tau lebih lanjut leh tengok deorang punya official myspace, www.myspace.com/bittersweet. Thanks to Zienow yang memperkenalkan band ni kat aku. :)

BITTERSWEET – PERFECT MATCH (Independent)

Track Listing

  1. A Perfect Match
  2. Simone
  3. Come On
  4. It’s Monday
  5. In Bloom
  6. Get It On
  7. Going Into The…
  8. Big Black Hole
  9. Capital E
  10. Kuching Hitam

Sedikit buah tangan daripada aku untuk visitor Adam’s Playground.

Bittersweet – Capital E

[audio:http://www.rs.com.my/data/Bittersweet_XterdotOrg_Capital_E.mp3]

Youtube!: Bittersweet @ The Curve Video

Other articles you might like;

11 comments… add one
  • ajinda March 26, 2007, 1:37 pm

    wah adam, tak nak share ke lagu band ni. hehehe. =)

  • madnilk March 27, 2007, 10:20 pm

    huish, ini group indie ker?

    music dier not bad…

  • flisterz March 29, 2007, 10:37 pm

    adam, nk dload link boleh? ehe

  • Adam March 29, 2007, 11:23 pm

    syhh… jangan kasi org laen tau!! :p

    direct link: http://www.rs.com.my/data/Bittersweet – Capital E.mp3

  • ahmad band April 1, 2007, 8:50 pm

    nk lirik kucing hitam

  • nabil October 28, 2007, 12:32 pm

    link bittersweet tuyh dah expired lew
    adam,boleh upload balek

  • Adam January 21, 2008, 11:18 am

    salam, nak lirik/download capital e boleh ushar kat latest entry ok. tq

  • eja.com May 15, 2008, 12:31 pm

    hi adam! nice blog u got here.. jeles!
    erm,actualy i nak donlod lagu dorg..
    meh laa share2..muaaaaaaaaaaaahhhss!

  • aman August 30, 2008, 8:44 pm

    ok gak blog nie…..nk lirik lagu capital E bleh?????????

  • nabilah August 30, 2008, 8:50 pm

    blog nie ok…….not really bad for me……….x nak share lagu lain ke….????nak lirik lagu capital E blh……..????

  • yuyu July 10, 2009, 3:46 pm

    sye suke muzik indie especially bittersweet!!!!!!

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3