≡ Menu

Taklimat ITServices untuk Field Service Rep

Baru selesai menghadiri taklimat untuk Field Service Representative untuk menjadi pemasang set komputer Dell di sekolah-sekolah seluruh negeri Perlis. Kontrak kerja 30 hari dengan pendapatan bersih RM1k sekiranya diterima bekerja.

Other articles you might like;

4 comments… add one
  • Viere November 27, 2009, 10:47 am

    Alahai. IT Services ka. Tempat memba aku kerja dgn tempat aku nak buat LI dlu ni. Dkt mont kiara. hadehh.. Patut rasa mcm nak tau geng mana dari kl yg dapat DELL. Memang depa pun.

    • Adam November 27, 2009, 11:19 am

      Kalau tak salah, konsep Dell Malaysia ialah mereka akan mintak Field Service Representative ni akan ke rumah customer untuk repair produk mereka. Macam orang yang mai tukaq LCD ang tu ialah geng FSR ni la kalau tak silap. Customer servicec paling canggih dan maju ialah geng Dell Malaysia ni la yang di-sub kepada ITServices.

  • firdee November 30, 2009, 10:09 pm

    mula2 tgk tajuk ni kat sidebar ko tadi terkujat kejap. apsal nama kompeni sy bekerja disebut2. rupanya hang akan join ITS untuk kontrak sebulan tu eh? saya FSR untuk Pahang :)
    .-= firdee´s last blog ..Kena saman dengan JPJ sebab tak pakai kit bebas tangan memang tak berbaloi-baloi =-.

    • Adam December 3, 2009, 7:16 pm

      So apa experience yang boleh dikongsi bila bekerja dengan company ni bro Firdee?

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3

Next post:

Previous post: