≡ Menu

WP Audio Player

As requested by ZeMMs, nie aku post audio player utk WordPress yang aku gunakan sekarang nie.

Download

http://www.1pixelout.net/code/audio-player-wordpress-plugin/

Heh, ZeMMz buat Merdeka Web Band lagi sempoi, jom pakat-pakat tengok site dia..

Other articles you might like;

2 comments… add one
  • ZeMMs August 24, 2006, 11:14 am

    Hey thanks man… aku dah download dan aku akan kaji if there’s a way to make it work with my site coz aku tak guna wordpress even though bende ni is a wordpress plugin.. kalau tak dapat guna jugak..maybe aku akan research other options.. anyway.thanks man :)

  • adib. August 25, 2006, 9:16 pm

    errmm..plugin nih laa yg aku rase fofular bt mase nih.. ;)

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3