≡ Menu

UiTM di Hatiku!

uitm1.jpg

Dah lama tak berkesempatan nak update blog ni. Sibuk dengan pelbagai urusan.. Mulai saat ini, aku dengan segala rasminya telah menjadi mahasiswa Universiti Teknologi Mara Kampus Melaka. Agak sibuk di sini.. Banyak persediaan terpaksa dilakukan.. Yalah, kena siapkan bilik di kolej. Hafal bilik kuliah dan lain-lain. Insya-Allah akan ada gambar akan aku letak lepas ni. Nak online pun cukup punya susah, nak dapat satu PC yang ada line internet yang agak laju tu macam satu penyiksaan..

Sekarang kat rumah, balik sebab ada emergency case, Abah aku eksiden petang semalam. Sampai hari ni belum sedar lagi.. Semoga Abah cepat sembuh…

Other articles you might like;

0 comments… add one

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3

Next post:

Previous post: