RM420 daripada Google Inc.

Google AdSense

Pelaburan kira-kira dua bulan lepas menemui hasil dan hari ini merupakan hari menuai hasil. Setelah beberapa teknik dipelajari, teknik ini merupakan teknik paling ho-liau yang pernah saya gunakan. Saya berminat untuk berkongsi tentang teknik ini jika ada pembaca yang berminat kerana teknik ini agak ‘rahsia’ dan saya boleh dedahkan kepada yang berminat sahaja :)

Bila duit berjaya di cash-in di bank menggunakan Western Union, timbul bermacam-macam perkara di dalam pemikiran. Wishlist yang dicipta pada awal-awal semester dulu mula disenaraikan mengikut kepentingan, cuba-cuba untuk menunaikan hasrat dihati.

Sesungguhnya kita hanya merancang, segala perancangan untuk membeli iPhone 4 & belanja kawan-kawan makan sedikit terganggu apabila dua keping surat bertulisan biru tiba di rumah. Tiga saman kesalahan lalu lintas perlu dijelaskan. Terima kasih. Tertangguh lagi nampaknya.

P/S: Gambar sekadar hiasan ;)

Comments

5 responses to “RM420 daripada Google Inc.”

  1. aidil banting Avatar

    mcm mana nk join ni? ajar boleh? hahaha. mmg menarik!

    1. Adam Roslan Avatar

      Semua orang boleh join. Saya sudah tulis dalam entri terkini. Cuba rujuk :)

  2. penyubiru Avatar

    wah! banyaknye dapat duit. blum sempat kami pow, dah ada yg pow.hehe..

    kalu tak keberatan,bleh lah share ‘rahsia’ tu. berminat gak nak tau.. :D

    1. Adam Roslan Avatar

      Saya sudah share di posting terkini :)

      1. penyubiru Avatar

        aik?? takde pun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *