≡ Menu

Periksa Senaraipendek Biasiswa/PPBU Yayasan Bank Rakyat 2010

Kepada pemohon Biasiswa/PPBU YBR tahun 2010, sila semak email saudara/saudari untuk mengetahui status permohonan sama ada BERJAYA DISENARAI PENDEK atau TIDAK BERJAYA. Sila semak email masuk dari YBR sama ada di inbox, junk dan juga spam folder. Semakan melalui laman web YBR dengan memasukkan kad pengenalan saudara/saudari boleh dibuat mulai 28 Oktober 2010.

***

Alhamdulillah, saya berjaya disenarai pendek dan akan menduduki ujian saringan bermula pada 1 Disember ini. Kawan-kawan bagaimana?

Other articles you might like;

13 comments… add one
  • meme November 9, 2010, 1:13 pm

    i dapat sms yg nama i tersenarai pendek dlm PPBU neh..tp bila i check emel, i xdpt lak emel/password utk i sit for exam tu…how??huhuhu :((

    • naddy November 14, 2010, 8:46 am

      sy pn same gak cam awk..tp, try check kat spam..insyaallah..ad..

      • eira November 15, 2010, 10:57 pm

        if kt spam x de gak??

  • sara November 12, 2010, 1:12 am

    eh u dh wat ke? I you dpt soklan pe?
    sama ke soklan2 yg kite wat ngan org lain?

    • Adam Roslan November 12, 2010, 10:50 am

      Rasanya sama kot. Tapi untuk matematik mungkin tak sama. :)

  • Marynasuke November 13, 2010, 12:53 pm

    dia tanya skali soalan sejarah tak? dalam email dia kata akan tanya tapi kat website dia kata math ngan b.i je… confused..

  • Marynasuke November 13, 2010, 12:54 pm

    salam.. nak tumpang tanya… dia tanya skali soalan sejarah tak? dalam email dia kata akan tanya tapi kat website dia kata math ngan b.i je… confused..

    • miera November 14, 2010, 7:23 am

      emm..sy nk tnya..sy dapat disenarai pendek utk biasiswa nie,,
      bagaimana nk jawabya..terus tekan dekat email k aper ya..
      dier kater tarikh b4 15 kan..tapi naper biler klik kat situ
      terus keluar problem loading page…kenapa ya….ermm

  • nurul fatin kamal izani November 13, 2010, 8:04 pm

    salam..en adam…saya nak tnya..nama saya berjaya disenarai pendek untuk biasiswa bank rakyat…saya nak duduki peperiksaan saringan 2 tapi saya belum dapat kata laluan..jadi cam ne ek???? thanks, en.adam

  • mahirah November 19, 2010, 2:40 am

    slm..sy juga hadapi mslh yg sama dgn rakan2 yg lain tentang ujian saringan tu….bagaimana….

  • Nurul Farhana November 19, 2010, 10:36 am

    Dlam email Saya – tak dapat pun nak jawab soalan camna?????

  • nur November 20, 2010, 11:30 am

    macam ne nak g laman web die n jwb soalan kat situ???
    lagi 1,saya tak jmp pun ape2 kat email saya ttg biasiswa ni..

  • ana November 22, 2010, 4:01 pm

    salam…sy nk menduduki ujian saringan tp xdpt pape email pn…cmner yer???

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3