≡ Menu

Milo Fuze Jam-Pack

Milo menganjurkan pertandingan online MILO® FUZE® JAM-PACK YOUR FRIENDS yang menawarkan hadiah menarik seperti Mac Book Air 11 inch 64GB, iPhone 4 – 16GB, iPad 16GB WiFi + 3G, Sony PlayStation 3 320GB dan iPod Touch 32GB.

Anda hanya perlu mendaftar di SINI dan main kesemua tiga peringkat permainan untuk ke peringkat seterusnya. Peserta mesti mengumpul sekurang-kurangnya 1,000 mata untuk melayakkan anda layak ke peringkat kedua.

Di peringkat kedua, peringkat ini terbahagi kepada dua kategori iaitu Kategori 1, Kategori Grand Prize yang menawarkan lima hadiah utama seperti yang disenaraikan. Anda boleh memilih hadiah yang anda inginkan pada peringkat ini. Kategori High Scorer menawarkan hadiah iPod Shuffle 2GB.

Pada peringkat ketiga, anda perlu membeli produk MILO Fuze (15 stick daripada 5 perisa yang disediakan) dan menghantar sebagai bukti pembelian. Jika anda ingin memenang Mac Book Air 11 inch 64GB, anda perlu menghantar 7 bukti pembelian, diikuti iPhone 4 – 16GB (6), iPad 16GB WiFi + 3G (5), Sony PlayStation 3 320GB (4) dan iPod Touch 32GB (3).

Senang bukan, klik banner di atas untuk maklumat lanjut dan pendaftaran ;)

Other articles you might like;

0 comments… add one

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3