≡ Menu

Hari-hari yang Sibuk!

Wah wah!

Sibuk dan tiada kesempatan untuk online sbb banyak aktiviti yang best dalam minggu ni dan minggu-minggu lepas!

  • Perkhemahan Pengakap Sekolah Rendah dan Menengah Negeri Perlis 2007
  • Perkhemahan Muhibbah Pengakap Kelana Titiwangsa, Balik Pulau dan Negeri Perlis 2007
  • ….

Lagu Fiq dapat sambutan yang hebat dalam blog ni, thanks kepada user yang sudi join blog ni dan dengar lagu Fiq kat sini.

Dan kepada sesapa yang nak lagu, bolehlah dibuat request dan insya-Allah saya akan tunaikan apabila saya berpeluang untuk online. Thanks :)

Other articles you might like;

2 comments… add one
  • shakap March 20, 2007, 2:32 am

    adam online kaih . .
    ada member kaos aku nak join xter family ni lol . .
    tapi preee laa noh :-“

  • madnilk March 21, 2007, 9:20 pm

    wah semuanya panas… promote family sendiri… nak tambah family yerk… heheheheheheh

    kan bestkalau sy bleh buat macam tu jugak, tapi ader plan lain untuk domain sendiri

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3