≡ Menu

Hadiahkan Teddybear Gergasi kepada Teman!

Hi! Sejak industri jual beli Internet di Malaysia makin berkembang, banyak produk-produk fizikal yang dipasarkan melalui Internet. Lagi menarik kalau produk berupa hadiah dan cenderahati ini tidak dijual di pasaran konvesional. Kalau ada pun, sudah pasti jual beli di Internet menjadi pilihan kerana beberapa faktor seperti tidak perlu ke kedai dan kos hadiah termasuk kos pos!

Teddybear2u merupakan salah satu produk yang menawarkan khidmat jual beli dan menghantar terus ke alamat pilihan anda! Bagi jejaka dan gadis-gadis di luar sana, perkhidmatan ini pasti menarik minat anda. Manakan tidak, dengan RM140 anda boleh memiliki seekor patung beruang setinggi 1 meter! Melalui laman web ini, anda tidak lagi risau untuk ‘cover malu’ dan mengusung ke sana kemari selepas membeli di Mid Valley.

Teddy Bear

Bagaimana membeli?

Klik Teddybear2u! Dengan hanya mengisi borang pembelian, isikan maklumat pembeli dan alamat untuk tujuan pos. Lakukan pembayaran melalui transaksi online dan hantarkan bukti pembayaran. Anda akan menerima teddy bear anda 3 hari selepas pembayaran dilakukan. Mudah bukan?

Big Teddy Bear 2u - Hadiahkan Seseorang Sesuatu Yang Luar Biasa Disini

Other articles you might like;

3 comments… add one

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3