≡ Menu

Empat Minggu Lagi

Sedar tak sedar, kita sudah berada di pertengahan bulan Mac. Maksudnya April 2010 akan menjengah tiba. Dalam beberapa minggu lagi, Adam akan menamatkan pelajaran di bumi Melaka. Kalau nak dikisahkan, banyak kenangan manis. Tapi mungkin tak sesuai nak dibincangkan sekarang.

Tak sampai 10 hari lagi pelajar semester enam akan bersedia memeriahkan Karnival 1Malaysia 1Media dan Seminar Broadband di MITC Melaka. Kami sebagai jawatankuasa kerja sekarang bertungkus lumus menyelesaikan beberapa perkara penting bagi menjayakan karnival ini. Masalah usah dikata, setiap hari akan ada saja masalah yang datang, tak kisah dari pihak penganjur bersama, peserta dan tidak ketinggalan penganjur sendiri.

Dalam masa beberapa minggu di Lendu ini, banyak keinginan nak dibuat. Dulu time Botat sebelum grad, kami paksa dia untuk round satu UiTM, jalan dari setiap level ke setiap blok dan buat benda-benda yang akan dia ingat kat bumi Lendu. Tapi, dia tak buat pun. Sekarang, tibalah masa untuk kami di semester enam ni buat semua benda tu sebelum grad. Mampukah? Kami dah ada plan sendiri, tengok nanti apa yang akan terjadi. Bunga api besar-besaran mungkin.

InsyaAllah, 7 hari ini kita akan bekerja bersama-sama untuk mencapai satu standard yang dikehendaki oleh Fakulti dan daripada para peserta sendiri. Jom jayakan Karnival 1Malaysia 1Media di MITC!

P/S: Cuba disiplinkan diri untuk menaip satu post pada setiap hari. Dah bersawang la blog ni. PR pun turun.

Other articles you might like;

0 comments… add one

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3

Next post:

Previous post: