≡ Menu

Akaun 8Share dipadam 3 bulan tidak aktif

8Share

Pengguna 8Share yang tidak aktif selama tiga bulan akan dipadamkan mulai Jumaat ini. Sebelum ini, terma mereka ialah memadamkan akaun yang tidak aktif selama enam bulan sejak Januari 2013.

Akaun saya pernah terkena dan wang terkumpul dipadamkan begitu sahaja. Untuk mengelakkan perkara ini terjadi kepada anda, segeralah log masuk untuk aktifkan akaun dan wang terkumpul anda.

8Share ialah komuniti ganjaran peribadi yang menawarkan hadiah percuma, selain mendapatkan wang tambahan dengan mempromosikan iklan melalui rangkaian sosial mereka. Dengan hanya mempromosikan pautan unik, anda akan dikredit RM0.20 bagi setiap klik. Klik di sini untuk mendaftar atau mendapatkan maklumat lanjut.

Other articles you might like;

13 comments… add one
  • Julia Johari September 24, 2014, 2:30 pm

    Julia pun ada akaun 8share tu…lama dh tak buat iklan…alamakkk nak semak lah buat iklan sekali dua gitu…tak pasal2 kena gantung rugiiii…terima kasih up news baru ye

    p/s menjawab pertanyaan ttg cpuv, caranya kena keep on blogging dan update profile dlm nuffnang…itu sahaja

    • Adam Roslan September 24, 2014, 3:58 pm

      Thanks sudi melawat. Dulu nak keep minimalist tapi sekarang dah semak balik sebab tempek banyak iklan. Tapi maintan tak ada iklan terbang terbang ye.

      I see. Setia dengan NN lah yer. Glitterati.

  • AbgferOz September 24, 2014, 4:08 pm

    heee.. dah bertahun pakai baru tau ada expired date.. kekekke nasib x kena lagi..
    Entri terkini AbgferOz: 21 Ribu Pageview SEHARIMy Profile

  • Norazizah September 24, 2014, 4:17 pm

    Ini caranya Yuna uruskan ejen. Boleh follow ni :)
    Entri terkini Norazizah: Cash Out Yuna 8ShareMy Profile

  • sabree hussin September 24, 2014, 9:26 pm

    Aku pun dapat emel tu… pergh kelam kabut aku login haha
    Entri terkini sabree hussin: Kuasa Minda Separa Sedar Dalam Promosi Bisnes Tone ExcelMy Profile

    • Adam Roslan September 25, 2014, 10:23 am

      Kalau kelam kebut tu maksudnya banyak la sen sen dalam akaun. Haha.

  • Hero Borneo September 25, 2014, 7:27 am

    sangat kasihan kalau dah ada duit terkumpul..akauan pula kena delete.
    Entri terkini Hero Borneo: 3 Tips Untuk Pikat BosMy Profile

    • Adam Roslan September 25, 2014, 10:22 am

      Tak tipu Bro. Aku pernah kena delete dan semua earnings habis hilang masa zaman Says dulu, baru plan nak cashout bila dah banyak sikit. Kalau ada niat nak jadikan 8Share sebagai tabungan, elok kerap login untuk aktifkan akaun.

      Kita tak boleh salahkan 8Share sebab ini polisi mereka. Kita yang dah setuju awal awal masa daftar. Hehe.

  • titan September 25, 2014, 11:36 pm

    haha..

    macam suruh aku login aje.

    nak kena maki nih..haha
    Entri terkini titan: Denaihati punya kerja rupanya. Haha!My Profile

  • fazrol September 26, 2014, 12:44 am

    baru jaa masuk balik setelah 3 bl tak masuk.. ha ha ah
    Entri terkini fazrol: Cara keluarkan akaun KWSPMy Profile

  • Hairul Azni September 27, 2014, 8:18 am

    Tak pernah join benda ni, kiranya tak perlu nak kelam kabut..
    Harap2 mereka yang dah lama tak login tu, cepat-cepatlah login..
    Entri terkini Hairul Azni: 3 Peringkat Ujian Bagi Menjawat Jawatan Pegawai Tadbir & Diplomatik M41My Profile

  • Hafizul September 27, 2014, 2:11 pm

    Huhu..memang dah lama sangat saya tak login akaun 8share..dekat setahun lebih gak..rasanya dah padam akaun tu..tak apalah..tak ada rezeki ha dengan 8 share..haha
    Entri terkini Hafizul: Contoh Kerja JobdirumahMy Profile

  • Uncle Zuan September 28, 2014, 3:17 pm

    hmm cmbest gak ni.. tapi den malas nak bukak bnyk2 acc, poning nak ingat pw..haha
    Entri terkini Uncle Zuan: Jualan buku Big Bad Wolf di SerembanMy Profile

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3