≡ Menu

Adam 20 Tahun

Tahniah Adam, anda sudah 20 tahun. Apakah pencapaian paling anda banggakan pada peringkat umur ini? Terima kasih kepada keluarga dan rakan-rakan yang banyak memberi sokongan dalam setiap pekerjaan yang Adam sertai. Tahun ni tak sama macam tahun lepas, sebab takdak kek. Masih memikirkan apakah hadiah untuk Adam sempena 20 tahun ni. =)

P/S – Terima kasih kepada Add dan Am untuk 100 Plus di atas. Mereka sungguh comel!

Other articles you might like;

4 comments… add one
  • Viere March 21, 2009, 12:34 am

    Hadiah? HTC Touch Pro. :-) hahaha

  • Adam March 21, 2009, 4:10 pm

    @Viere – Haha. HTC Touch Pro tu canggih sangat kot. Nanti takut tak larat nak sara ja la. =)

  • shahkang March 21, 2009, 4:14 pm

    adam selamat hari jadi
    lupa besday ang 19 mac

    4 mac rino
    3 mac syakir
    1 mac azfi
    haha..geng 6C

    btw kamil fly pagi tadi p jepun, ari tu p aku, macha ngan zaki p umah dia kenduri skit

    time tu rancang nk buat reunion 6C..haha

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3

Next post:

Previous post: