≡ Menu

Rafiqin Darwisy mengutuk kematian Din Beramboi

Dalam semua orang sedang bersedih kerana kehilangan seorang lagi permata seni tanah air, ada juga seorang yang menentang atau mengutuk pemergian Arwah. Saya suka memetik kata-kata En Husni dalam blog beliau,

Gua rasa ni la akibatnya apabila budak-budak didedahkan terlalu awal dengan internet, indie, shuffle, mengorat makwe, majalah Mangga,bus stop,Grand Theft Auto, tandas awam, shopping kompleks, Pekida, Islam hadhari dan sebagainya.

Benda-benda macam tu memang susah kalau lu orang nak sekat. Dia masuk macam itu saja. Tak ada bagi-bagi signal langsung. Bila-bila masa pun boleh masuk. Tak ada had. Kalau jenis kepala 8 gig pun dia boleh masuk 16 gig.

Nak tak nak kena pandai-pandai tapis sendiri. Berapa tapis pun atas ilmu di dada. Atas akal masing-masing. Itu pun kalau ada.

Anda boleh terus membaca screen shot ini atau klik pautan ini untuk menjadi peminat kepada kumpulan Kami Benci RAFIQIN DARWISY mengutuk kematian DIN BERAMBOI !! Klik sini untuk menjadi rakan dengan Rafiqin Darwisy. Semua orang kena terima perkara ini dengan cara paling terbuka.

Other articles you might like;

1 comment… add one

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3