≡ Menu

KH Kopi – Minuman Herba Rawat Diabetes

Bagi yang belum pernah mendengar tentang KH Kopi, hari ini saya berminat untuk kongsikan satu produk kesihatan keluaran 100% Bumiputera Muslim yang berupaya merawat penyakit-penyakit kronik seperti lebihan gula, lebihan kolestrol, batu karang, buasir, ghout, migrain, athma, mandul, mata kelabu dan injap tersumbat. Ramai yang telah mencuba dan berjaya meneruskan kehidupan dengan kesihatan yang lebih baik tanpa berbelanja ribuan ringgit. Saya permudahkan pemahaman anda dengan perkongsian ini.

Penyakit

Penyakit berpunca daripada kekotoran yang membeku dalam jangkamasa yang lama dan tidak dapat dibuang melalui lima sistem perkumuhan tubuh badan yang telah Allah SWT kurniakan pada manusia seperti najis, kencing, peluh, kahak (muntah) dan hingus. Sistem perkumuhan yang berfungsi sepenuhnya akan menjadikan manusia sihat. Allah SWT tidak pernah menciptakan ubat-ubatan daripada batu-batan (kimia) dan dadah yang beracun untuk hamba-hambanya. Sebagai lambang kasih sayang Allah SWT kepada hambanya untuk melawan penyakit, Allah SWT ciptakan pelbagai makanan yang terdiri daripada 9 rasa yang terkandung beribu khasiat.

KH Kopi | KHKopi | King Herbs Cafe | Minuman Herba Hutan

Manis sebagai rahmat, masin itu penyelamat dan bukannya siksaan atau kezaliman. Tanpa manis dan masin tubuh akan menjadi lesu, kotor dan akhirnya lumpuh. Kembalilah kepada pemakanan secukup rasa untuk elakkan pembekuan kekotoran dalam tubuh. Kelat akan mengawal manis dan membunuh kuman. Pahit akan mengawal garam dan lemak. Pedas membakar dan mencairkan kotoran dan elakkan organ tersumbat dengan pembekuan. Pahit, kelat, dan pedas ada pada ulam-ulaman yang kini kita tinggalkan. Kesemua 9 rasa ini terkandung dalam KH Kopi dengan ekstrak herba-herba terpilih seperti kopi hijau, bungai manai (bunga pakma), mengkudu, raja satong, halia padi, ubi jaga, misai kucing, tongkat ali dan arrenga piunata sugar.

KH Kopi diamalkan dengan meminum dua kali sehari dengan sukatan 1 sudu teh KH Kopi dicampurkan ke dalam segelas air suam. Selepas minum KH Kopi, badan anda akan bertindak balas dengan bahan aktif di dalam KH Kopi lalu berpeluh atau lawas kencing kerana semua gula, garam, kolestrol, asid, toksik serta kotoran lain di dalam badan akan dicairkan dan dibuang melalui saluran roma, najis besar dan air kencing. Kekotoran yang dicairkan dan dibuang akan mengembalikan kesihatan manusia walaupun sebelum ini anda mengalami masalah kesihatan. InsyaAllah.

KH Kopi didatangkan dalam dua perisa iaitu KH Asli dan KH Coklat. Produk ini dikilangkan oleh Bakti Ikhlas Enterprise milik Hj Annuar Hj Daud Imam Al Hussieni yang beroperasi di Negeri Perlis Indera Kayangan, 100% kandungan herba dan HALAL. Jika anda berminat untuk mendapatkan produk ini, sila terus ke laman web tempahan di sini atau hubungi +6.013-425.7121.

Other articles you might like;

2 comments… add one
  • Citra NaniZam January 8, 2012, 11:38 am

    Assalamualaikum..
    Terima kasih untuk info ni boleh citra cuba..

  • Emmet January 8, 2012, 4:56 pm

    wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3