≡ Menu

Rahsia Lubuk Duit di Mudah.my

Hafizi Zain dan Ejat Pujangga telah melancarkan sebuah e-book panduan untuk menjadikan laman web jual beli Mudah.my sebagai lubuk duit. Melalui ebook Rahsia Lubuk Duit Di Mudah.my setebal 50 mukasurat ini, dijual dengan harga RM60.00 sahaja. Perkara-perkara rahsia yang bakal anda ketahui adalah…

  1. Pengenalan tentang laman Mudah.my dan mengapa anda harus jadikan Mudah.my sebagai lubuk buat duit di internet. Anda juga akan diterangkan dengan peraturan-peraturan Mudah.my yang sangat MUDAH untuk difahami.
  2. Terdapat LIMA teknik buat duit di Mudah.my. Antara teknik tersebut adalah, teknik pilih barang yang _________ untuk dapat untung tinggi, teknik iklankan barang harga rendah tapi dijual dengan harga tinggi, dan banyak lagi.
  3. Ada EMPAT teknik untuk iklan anda dapat dilihat oleh lebih ramai pengunjung Mudah.my. Teknik beriklan cara _________ ni tak ramai yang gunakan. Rata-rata pengiklan di Mudah.my hanya tahu tangkap muat je. Dengan teknik inilah anda bakal TEWASKAN pesaing-pesaing anda nanti.
  4. Lapan teknik yang _________ untuk tukarkan pengunjung Mudah.my menjadi pembeli BERKUALITI barangan anda. Tanpa teknik-teknik rahsia ini, pengunjung Mudah.my pasti akan mengabaikan barang yang anda iklankan walaupun mereka berminat sebelum itu.
  5. Teknik serlahkan dan tingkatkan kredibiliti anda kepada pengunjung Mudah.my dengan menggunakan PRO Niaga. Dengan menggunakan cara ini, bukan satu barang yang anda dapat jual nanti. Tetapi, lebih BANYAK barang yang anda iklankan dapat dijual dalam masa yang singkat.
  6. Teknik dapatkan kepercayaan pengunjung Mudah.my hanya dengan menggunakan ________ PERCUMA yang terdapat di internet. Apabila anda praktikkan penggunaan _________ ini nanti, anda bukan sahaja menerima pembeli dari Mudah.my, tetapi, mungkin dari sumber-sumber internet yang lain.
  7. Sebelum anda beriklan, rujuk dahulu casestudy-casestudy yang saya sertakan dalam ebook ini. Dengan bantuan casestudy ini, iklan anda akan menjadi lebih friendly dan disukai ramai. Seterusnya, anda dapat buat buat daripada barang yang diiklankan itu.

P/S: Saya sarankan rakan-rakan untuk mendapatkan laporan percuma di sini sebelum membuat pembelian. Jika anda risau harga akan dinaikkan, anda boleh terus buat pembelian di laman web mereka!

Other articles you might like;

0 comments… add one

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3