≡ Menu

Rahsia dapatkan 84,058 followers di Instagram

Rahsia dapatkan 84,058 followers di Instagram

Tidak dinafikan lagi laman sosial untuk gambar, Instagram menjadi platform peniaga online di Malaysia untuk memasarkan produk mereka. Hashtag #sayajual, #visitmyig dan #instaniaga antara yang trending penangan peniaga online ini.

Seperti Facebook, jumlah followers yang ramai di Instagram juga adalah kelebihan. Tidak dinafikan golongan selebriti yang mempunyai followers yang ramai turut bijak mengambil kesempatan untuk mendapat untung atas jumlah followers yang mereka miliki. Ramai followers bermaksud lebih banyak reach yang diterima oleh produk yang dijual mereka.

Memahami fenomena ini, usahawan Internet tempatan yang mesra dikenali sebagai Pedagang IT telah memperkenalkan satu mesin yang membantu anda menambah followers di Instagram tanpa berpeluh tangan. Software ini dikenali sebagai IG Secret yang mana membantu anda mendaptkan followers daripada likes dan komen yang anda tinggalkan.

Kerja meninggalkan komen dan like gambar menjadi mudah dengan software ini. Secara tidak langsung followers anda juga akan bertambah. Masakan tidak, followers Pedagang IT di Instagram sekarang ialah 84,058 orang! Lihat buktinya di sini. Kalau berminat untuk tambah followers, anda boleh dapatkan mesin peledak followers anda melalui pautan ini.

Dominasi Instagram

* Sumber gambar oleh Petapixel.

Other articles you might like;

13 comments… add one
  • sabree hussin September 20, 2014, 10:12 pm

    Bila follower ramai, even seorang sumbangkan RM1 setiap bulan… fuh memang besar la income dia

    Err… komen dah ok ye?
    Entri terkini sabree hussin: Pemenang Insentif TUNAI Pengulas TERBAIK Siri 1My Profile

    • Adam Roslan September 20, 2014, 11:45 pm

      Ha, kalaulah jumlah followers boleh convert dengan duit.

      Ya dah OK, tunggu entri saya esok untuk cara fix masalah tu.

  • muja September 21, 2014, 12:22 am

    pernah gak dgr ada autofollow for ig.. tapi x rasa perlu lagi sbb x brniaga.. tp kalau yg ada biz better buat..
    Entri terkini muja: Review di Mujadafewa | Xiaomi Hongmi/Redmi 1SMy Profile

    • Adam Roslan September 21, 2014, 12:42 pm

      Biar ada ramai followers daripada sekarang, nanti bila dah nak buat biz terus boleh promote je. Hehe.

  • Hero Borneo September 21, 2014, 5:29 am

    IG adalah tempat mudah bagi pengemar media sosial..blogger tidak harus lepas peluang juga!
    Entri terkini Hero Borneo: Jom Hayati Lagu Kau BolehMy Profile

    • Adam Roslan September 21, 2014, 12:42 pm

      Blogger otai tak apa dah ada platform sendiri yang kuat. Kalau nak merangkak balik ni susah jugak.

  • Siti travelog September 22, 2014, 4:10 am

    Masalahnya..mostly follower tu bukan real human. Fake account, jadi target kita untuk promosi produk tu bukan kepada manusia sebenar, sebaliknya robot.
    Entri terkini Siti travelog: Travel contest | Apa yang menarik di Busan?My Profile

    • Adam Roslan September 22, 2014, 11:56 am

      Ada dua pendapat kat sini. Bagi saya yang follow tu memang manusia tapi biasanya page yang menjual sendiri. Sebab robot ni cuma bantu kita komen dan like. Katakan ada orang like ataupun komen kat gambar kita, kita mungkin nak tau siapa yang komen dan kenapa dia komen. Kita pun masuk ke akaun dia, lepastu dia set Private pulak. Then kita terpaksa follow dia. Lepas dah follow, kita mungkin terlupa nak unfollow. Sebabtu jadi ramai followers. :)

  • nadia mansor February 9, 2015, 10:30 am

    saya sangat memerluka info untuk instagram marketing ni..info yang bagus
    Entri terkini nadia mansor: 7 Cara Mengatasi Keputihan Semasa HamilMy Profile

  • Dr Fattah August 18, 2015, 5:59 pm

    kalau ada 80 ribu followers, peluang untuk dapatkan jualan dengan banyak memang besar :)
    Entri terkini Dr Fattah: Tips Lulus Peperiksaan Separa PerubatanMy Profile

  • Khairul Zamri September 2, 2015, 11:05 pm

    Kadang ada tengok juga IG budak-budak dah cecah sampai 40k, hebat juga penangan Insta ni
    Entri terkini Khairul Zamri: Kenapa Perlu Servis Aircond KeretaMy Profile

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3