≡ Menu

Cek RM15666 & Tiket Wayang Percuma daripada Churp Churp

Cek RM15666 & Tiket Wayang Percuma daripada Nuffnang

Walaupun saya bukan pengiklan berstatus Glitterati (mungkin tiada kaitan), namun saya mengucapkan banyak-banyak terima kasih kerana tidak menganaktirikan kami. Pada perlumbaan Churp Churp Musim 2: The Night Race, saya berjaya meletakkan kereta saya dalam kelompok 100 tertinggi walaupun tidak mendapat hadiah Apple iPad 2 yang menjadi rebutan semua pelumba.

Kami yang berada di kelompok 100 teratas berjaya mendapat sepasang pass wayang di TGV. Terima kasih Churp Churp! Jika anda masih belum mendaftar, klik sini untuk pendaftaran dan mula menjana pendapatan dengan Churp Churp.

Dan apabila sedang saya bersorak sakan di Bukit Jalil, saya menerima satu email daripada Churp Churp, tentang bayaran yang dipohon. Alhamdulillah, hasil daripada 786 klik memberi saya Ringgit Malaysia Satu Ratus Lima Puluh dan Enam Puluh Enam Sen Sahaja. Ya, ini cek pertama saya selepas mula beriklan dengan Churp Churp. Cayalah. Sekarang sedang menanti cek yang kedua. Saya perlu mendapat 78,333 klik sekiranya berangan untuk mendapatkan cek bernilai RM15,666.00. Tiada apa yang mustahil :)

Cek RM15666 & Tiket Wayang Percuma daripada Nuffnang

P/s Canon 50mm f1.8 Macro Shot

Other articles you might like;

30 comments… add one

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3