Welcome!

≡ Menu

Ini adalah jemputan kepada rakan blogger untuk mendaftar sebagai ejen jualan penapis air jenama Coway. Alhamdulillah, saya sudah dua tahun bersama Coway secara sepenuh masa. Saya akan kongsikan kenapa anda juga perlu mendaftar sebagai ejen Coway.

 

[continue reading…]

7 comments

Register Copytrade Ahmad Danial Litefinance

Siapa yang tak kenal Ahmad Danial, seorang full time trader dari Malaysia yang terkenal dengan teknik entry dan analisis yang shapshooter.

Beliau sentiasa berkongsi cara beliau trade di Youtube dan baru baru ini membuka copytrade untuk orang ramai follow trade beliau dengan hanya copy.

Dikatakan sebab beliaulah menyebabkan server Litefinance down selama beberapa hari. Beliau mendapat fund 200,000USD dalam bebeberapa hari lebih daripada 1000 copier atau trader.

Cara Copytrade Ahmad Danial di Litefinance

Langkah pertama untuk copy trading beliau ialah dengan mendaftar akaun di Litefinance atau Liteforex.

Klik https://my.litefinance.com/?uid=984878426 untuk mendaftar.

Log masuk ke Litefinance Cabinet dan buat deposit serendah USD150 hingga USD500 mengikut bajet dan risiko anda.

Kemudian pilih Copy > Search “No Entry” seperti gambar di atas dan klik butang Copy.

Minimum: 150USD
Maximum: 300USD
Target Profit: 5%-20% per month

Anda boleh contact saya melalui Wasap di 0172648464 untuk sebarang pertanyaan berkenaan Copytade di Litefinance. Terima kasih.

0 comments

Foldable solar panel ni ada 2 jenis ada yang besar ada yang kecik.

Jenama Allpowers ni boleh dikatakan terkenal di China dan dapat rating yang tinggi daripada seller. Cable dia bagi, sekali converter boleh caj fon 5V atau operate 18V punya device.

Boleh tengok kat Shopee brand Allpowers;

https://shp.ee/sexdsiv

https://shp.ee/x49z6qv

0 comments

Daftar Copytrade dengan Litefinance Asalbiruclose.

Nak cari platform copytrade yang bagus? Saya ada mendaftat dengan Litefinance dan copytrade ini dinamakan Asalbiruclose.

Kaedah ini menyediakan profit 9-30% dariada modal serendah 200USD. Saya share screenshot hasil daripada trading dengan sistem copytrade Litefinance ini.

Cara Daftar Copytrade Litefinance

1. Klik sini untuk buka akaun di Litefinance.

2. Klik copy dan cari @Asalbiruclose_2 atau klik di sini untuk copy.

Sebarang soalan boleh diajukan ke wasap.my/60172648464/copyabc

0 comments

RM 170,000.00
Bidasari Design
Harga Rumah Ini Di Bina Atas Tanah Sendiri

Mastana Bina House Construction
Hubungi Saya: Boy Jun 0172648464

Tempahan Bina Rumah Atas Tanah Sendiri untuk 2022 kini di buka.

Spesifikasi Rumah:
Rumah 4 Bilik, 3 Bilik Air, 1 Hall, 1 Ruang Makan, ,1 Dapur, 2 Verandah

Urusniaga dalam Tunai atau Pengeluaran KWSP. Tempah sekarang percuma 1 unit Air Cond dan 1 unit Water Heater.

0 comments

Semua tahu yang Easyparcel adalah salah satu cara untuk mendapat postage/kurier yang murah.

Servis ditawarkan oleh Easyparcel ini semudah A-B-C. Dengan topup serendah RM100, pengguna akan dapat nikmati postage serendah RM6.29. Memang best dan saya dah lama guna servis ini. Kalau nak lebih untung, anda boleh guna Pgeon Delivery sebab kadang kadang dia akan offer sampai 5KG pada harga RM6.39.

Contoh Harga Postage 1KG KL ke Perlis

Daftar Easyparcel di sini sekarang.

0 comments

Servis Runner Tayar Pancit 24 Jam KL & Selangor

Malang sangat tak terbau!

Baru baru ni kawan saya sedang pandu kereta dan tiba tiba POM! — bunyi tayar belakangnya pecah.

Bila dah confirm tayar koyak, satu je solution kena tukar tayar spare dan berkejaran ke bengkel terdekat.

Nak buka pula ada pakai special lock nut. Nasib ada servis TAYARPANCIT.MY yang bantu bawa semua A-Z. Kalau anda perlu bantuan tayar pancit area KL & Selangor cepat cepat call diaorg.

Boleh amil details semua dalam website. Klik jer www.tayarpancit.my sekarang.

0 comments