≡ Menu

Ini adalah jemputan kepada rakan blogger untuk mendaftar sebagai ejen jualan penapis air jenama Coway. Alhamdulillah, saya sudah dua tahun bersama Coway secara sepenuh masa. Saya akan kongsikan kenapa anda juga perlu mendaftar sebagai ejen Coway.

 

[continue reading…]

6 comments

Cara Tambah Income dengan Berbisnes

Cara buat income tambahan dengan bisnes;

• Ejen Travel : Set up satu bisnes ground package untuk percutian bajet ke Thailand, Indonesia atau Singapura.

• Ejen Jualan Hartanah : Daftar sebagai ejen hartanah (REN) dan mula menjual di Facebook profile atau group jual beli rumah.

• Ejen Jualan Coway : Perkenalkan kawan yang berminat pasang produk Coway di rumah. Setiap unit dibayar komisyen.

• Ejen Barang Borong dari China

0 comments

Kontraktor Bina Rumah Bawah RM100k di Melaka

Sekali tengok rumah ni macam harga RM100,000. Tapi hakikatnya boleh dapat pada harga RM80,000 sahaja.

Kalau anda ada tanah di Melaka dan nak bangunkan sebuah banglo, Ah Boy boleh uruskan.

Kami adalah kontraktor Bumiputra yang berpengalaman bina rumah di sekitar Melaka. Luar kawasan pun kami boleh aturkan.

Kontraktor Rumah Murah di Melaka

Jom bina rumah banglo impian sekarang. Hubungi saya : Ah Boy 0136435610 atau klik jer untuk Whatsapp.

Alhamdulillah siap. Rumah 4 beradik dalam satu tanah? Anda ada tanah? Kami uruskan…

0 comments

Telefon canggih bateri tak ada.

Bukan salah telefon. Salah tuan dia yang guna bateri banyak sangat. Scroll FB, IG.

So dalam keadaan emergency ni patut ada yang tolong.

Pertama boleh pinjam powerbank dari meja bantuan mall / concierge yang berdekatan. Contoh di IPC Damansara akan mintak deposit RM50 kalau hilang/rosak.

Tapi kalau semua dah pinjam, mana ada stok lagi kan. So datanglah Charge Up sebagai penyelamat.

Charge Up ni macam vending machine untuk powerbank. Masuk duit, scan QR code dan dapat caj telefon.

Firstime mula tergagap jugak. Mula mula kena bank in cagaran RM35. Lepastu kena bank in credit RM5/10/50 untuk credit.

Powerbank ni dia caj RM0.50 per 30 minit atau max RM5 per day. Kalau dah emergency, apalah sangat. Masuk toilet pun 0.30.

Moral of the story, bawaklah powerbank ke mana mana.

0 comments

Kepada kaki kumpul Grab Points tu kat sini saya kongsi senarai kedai yang terima GrabPay untuk pembayaran.

Kalau pilih barang RM100 ke atas dah boleh dapat 2,000 points. Convert boleh save RM200 Grab Ride.

Jom jadi bijak.

0 comments

Saya ada baca satu blog ejen X yang sangat berat sebelah. Memanipulasi keadaan untuk mendapatkan customer.

Untuk dapatkan penerangan terang lagi bersuluh tentang perbezaan Coway vs Cuckoo, terus ke ulasan ini supaya pemahaman yang jelas.

Kelebihan Coway untuk Rakyat Malaysia

Coway bukan semata RO. Dan RO tidak berbahaya. Ada ejen jenama lain yang suka benar memburukkan RO kononnya memudaratkan kesihatan.

Kita manusia akan sentiasa makan nasik, makan sayur, makan ikan dan minum susu. Masakan itu tak cukup untuk nutrien kepada badan?

0 comments

Order Jamu Qhita Asli Percuma Poslaju

Produk keluaran Mia Razak ini mendapat sambutan tinggi kerana testimoni beri u pengguna termasuk pengasasnya.

Bagi wanita yang menjaga keterampilan diri sudah pasti Jamu Qhita adalah ikhtiarnya.

Whatsapp Ila di 0172648464 untuk menempah Jamu Qhita dan penghantaran percuma ke seluruh Malaysia.

Wasap Jamu Qhita

0 comments