≡ Menu

Mawi – Angan dan Sedar

mawi.jpg

Lirik

Mohon selembar harapan,
Buatku sedang rawan,
Biarpun sekadar cuma senyuman,
Ikhlas kau pujaan,

Mohon sesaat berangan,
Buat ku meleraikan,
Apapun hiba dan tangisan,
Menawan segala perasaan,

Chorus:
Aku sedar siapa diriku,
Aku dah tahu siapa aku,
Aku sedar dan berasa malu,
Aku sangatlah mahu berterima kasih,

Sungguh,
Langsung tak pernah marah walaupun sekali seakan memahami,
Langsung tak pernah kasar dalam berbahasa menjaga maruahku,
Langsung tak pernah jeling menunjukkan benci pada diriku ini,
Buatku tak pernah akan pernah menyesal menagih cintamu biarpun membelai rindu.

Mohon secebis kasihan,
Janganku dilupakan,
Dalam lipatan kenangan,
Bercinta dikau di persimpangan,

Chorus:
Aku sedar siapa diriku,
Aku dah tahu siapa aku,
Aku sedar dan berasa malu,
Aku sangatlah mahu berterima kasih,

Sungguh,
Langsung tak pernah marah walaupun sekali seakan memahami,
Langsung tak pernah kasar dalam berbahasa menjaga maruahku,
Langsung tak pernah jeling menunjukkan benci pada diriku ini,
Buatku tak pernah akan pernah menyesal menagih cintamu biarpun membelai rindu.

Lalalalalala…
lalalalalalal..

Aku rela merindumu.
Aku rela merindumu.
Aku rela merindumu…

Download

Download Mawi – Angan dan Sedar Mp3 (Password: xterdotorg)

Kali ni aku tak dapat nak upload lagu untuk stereaming lagi disebabkan masalah hosting yang kerap kali down dan menjejaskan banyak site yang dihost di bawah www.rs.com.my. Sekali lagi, saya mohon maaf kepada customer/member yang menggunakan perkhidmatan Reflector Studio.

Other articles you might like;

6 comments… add one
  • 9w2kpr April 5, 2007, 1:56 am

    lagu ini sungguh sedap.tima kasih..keh2…..

  • madnilk April 5, 2007, 1:39 pm

    hehehehehehe…. tgh nak dengar nih lama plak buffer dier!!

    down?

  • aman April 5, 2007, 6:31 pm

    huhuhu…dah lama tak dengar lagu melayu.. :D

  • adam April 5, 2007, 11:46 pm

    aku terpaksa guna hotlinking dari site orang aja.. server aku dah xmampu nak menanggung sampai beberapa kali down.. sakit ati jugak.. sblm ni dapat sambutan hangat dr visitor, pakat layan 3 malam tanpa bintang.. :p

  • madnilk April 6, 2007, 7:26 pm

    hurm, yer ker 10 gig? wowo dasat….

    sy nih plak dokt gk jerk bila ler nak melepasi 1 gig sebab ader lagi 199 gig bandwidth tinggal lepas tuh

    nak contribute kat orang tak berani plak adesssss

  • client April 7, 2007, 8:47 pm

    wow mawi hehehe

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3

Next post:

Previous post: