≡ Menu

Kegilaan Hujan

Buat yang belum mengenali – Hujan ialah sebuah band yang dianggotai oleh Noh, Dimas, Iy.Ag dan Ambobzeela yang boleh dicapai di myspace rasmi mereka di http://myspace.com/kugiranhujan.

Antara lagu yang dimainkan oleh band bergenre Indie ini adalah seperti senarai di bawah:

Hujan – Aku Janji
Hujan – Bila Aku Sudah Tiada
Hujan – Kamek Sayang Kitak
Hujan – Kotak Hati
Hujan – Ku Mahu Kau Tahu
Hujan – Luka Mana
Hujan – Meninggalkan Aku Sendiri
Hujan – Neon
Hujan – Papa Mama
Hujan – Sedih
Hujan – Selamat Hari Ibu

Anda berminat untuk mendengar nyanyian daripada band ini? Ringankan tetikus anda untuk mendengarkan lagu daripda album mereka; Hujan Lebat yang bertajuk Aku Skandal aka Meninggalkan Aku Sendiri.

[audio:http://dermarian.com/file/music_folder/17.mp3]

Lagi Demo?

Belum berpuas hati? Dapatkan full album mereka di sini – sumbangan ikhlas daripada lanz@Jiwang.

Berpuas hati? Dapatkan album original Hujan di setiap pertunjukan mereka di seluruh Malaysia!

Other articles you might like;

5 comments… add one
  • madnilk December 3, 2007, 7:00 pm

    best sgt ker lagu dier nih… nak try dengar link tuh tak dapat play lagu ler… conncetion error

  • syuxx December 4, 2007, 10:42 am

    yahh2..
    HUJAN mmg best!
    dr taun lepas aku ikut pkembangan diorang.
    tak sangka popular lah pulak band si noh ex-M.I.X tu.
    :)

  • MusHi December 28, 2007, 2:37 pm

    thanks teramat sgt la geng! aku pon dh xtau lg mane aku nk dpt sume lg ni.. time kasih bebanyak!! huhuhuhu.. jom KFC!

  • cimbuak January 7, 2008, 9:05 pm

    Adam.. tlg r bkak kan cimbuak.xter 2uh blek… ade sket bende kne fix.. cthnye… link lagi demo kt atas 2uh… huhuhu

  • odrie February 15, 2008, 4:07 pm

    Kamek sayang kitak….!!!!!

    Semua laguku hanya untukmu
    Semua rasaku hanya padamu
    Ku kan bersamamu selamanya

    Kamek sayang kitak
    Mena mek x bulak
    Kawen jak ta duak
    Janji mek ngn kitak

    Kamek sayang kitak….

    Jangan risau bila rindu
    Sebut saja oh namaku
    Biarpun malam yang ribut
    Ku kan datang kepadamu

    Dengarkan kataku
    Dengarkanla …..

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3