≡ Menu

Hujan Keroncong – Adibah Nor (OST Mukhsin)

193066050_c21a7c709b.jpg

Lirik

Mega mendung di angkasa
Hembusan bayu dingin terasa
gerimis berderai di merata
bagai mutiara

Rahmat dibawa bersama
Limpahannya meresap dijiwa
adakala bahgia terasa
meskipun duka nestapa

Tika hujan turun
sayup mendayu lagu keroncong
merdu irama dialun
bersenandung

Hujan membasahi bumi
melahirkan keluhuran budi
mengeratkan perpaduan suci
kasih sayang abadi

Streaming

[audio:http://www.rs.com.my/data/Adibah Nor – OST Mukhsin – Hujan.mp3]

Download

Hujan Keroncong – Adibah Nor (OST Mukhsin) (Zip Pass: xterdotorg)

Ni satu lagi lagu time Mukhsin terbang time deorang tengah dating, tajuknya Ne Me Quitte Pas nyanyian Nina Simone. Sesapa ada lirik boleh share kat sini ok?

Streaming

[audio:http://www.rs.com.my/data/Nina Simone – Ne Me Quitte Pas.mp3]

Other articles you might like;

6 comments… add one
  • jazlinernida March 22, 2007, 12:22 pm

    aaakkk! tak saba nak tgok mukhsin weekend ni :)

  • madnilk March 24, 2007, 12:06 am

    hehehehe… mmg best ker cerita nih?

  • manchurr March 24, 2007, 3:22 am

    Hujan Keroncong – Adibah Nor (OST Mukhsin) (Zip Pass: xterdotorg)

    kenape ade zip password ha? huhuh

  • Adam March 26, 2007, 1:48 am

    aku letak le sbb aku nk protect file tu. aku upload guna space aku, so aku ada hak la walaupun lagu tu bukan hak cipta aku. huhu..

  • iDa March 30, 2007, 2:50 am

    sukeee lagu hujan tu :D

  • jazlinernida June 23, 2010, 7:43 pm

    aaakkk! tak saba nak tgok mukhsin weekend ni :)

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3