≡ Menu

KH Kopi 0134257121

Umur masih muda tapi dah kena kencing manis. Perjuangan untuk agama Allah masih jauh belum kesampaian. Ikhtiar telah diambil tetapi kencing tetap tak nak meninggalkan kemanisannya. Satu hari pergi ke Masjid Sri Petaling, hati minat pada satu produk yang nampaknya simple tapi hati macam terpanggil untuk beli.

Apabila diminum badan berpeluh dan segar. Beberapa minggu habis satu botol. Oleh kerana dapat rasakan bagusnya produk tu, dicari2 di internet mungkin ada dijual secara online. Alhamdulillah memang ada, terus beli dalam jumlah yang sederhana untuk dapat harga diskaun.

Botol baru mula dibuka, nasihat dan petunjuk 100% diamalkan. Petua amalkan produk ni mudahnya iaitu “jangan berpantang makan minum, terus amalkan produk”, petuanya memang kena dengan selera diri yang suka makan makanan yang sedap2.

Alangkah terkejutnya, selepas 2 minggu diamalkan, bacaan kadar gula hanya 7.7 sahaja, sedangkan 2 bulan sebelumnya dicek kadarnya 21.5!!!! Semuanya berlaku dengan izin Allah ta’ala dan tanpa dibantu dengan apa2 ubat lain walaupun banyak ubat dalam bakul kat bawah katil bilik.

Untuk manfaat bersama, dikongsikan cerita ni supya sesiapa yang berminat boleh hadiahkan ibu bapa dan kaum keluarga terdekat produk yang 100% hasil bumiputera dengan menggunakan 100% bahan herba Malaysia yang memang Allah jadikan pada setiap tempat penawarnya.

Boleh beli melalui online dengan mana2 penjual, saya bukan nak menjual sangat pun tapi kalau berminat saya boleh poskan produk tersebut. Hanya RM30.90 sahaja untuk kegunaan hampir 2 minggu. via Facebook KH Kopi

KH Kopi 0134257121, originally uploaded by Adam Roslan.

Other articles you might like;

7 comments… add one

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3

Next post:

Previous post: