≡ Menu

Facebook Gambit Saifullah di Godam

Ajaib! Awal pagi ini satu entri ditulis oleh Gambit Saifullah selepas dia selesai mengerjakan solat subuh, berikut adalah petikan daripada Nota di Facebooknya,

fb-gambit-saifullah-digodam

Saya rasa akaunnya telah di godam oleh peminat setianya kerana pada pemerhatian saya, Gambit Saifullah tidak pernah update akaun Fan Pagenya melalui Facebook, kerana dia menggunakan akaun Twitternya untuk update status. Satu lagi nas yang membuktikan bahawa bukan beliau yang menulis ‘penjelasan’ di atas adalah kerana gaya penulisannya yang langsung tidak professional.

twitter-gambit-saifullah

Tunggu dan lihat! Apa komen Gambit Saifullah berhubung kejadian ini? Walaubagaimanapun, Gambit Saifullah mula berlembut hati dengan memohon agar bloggers yang tidak terlibat agar tidak salah faham dan turut serta dalam isu yang dibangkitkan oleh bloggers hiburan semasa mula-mula isu ini dibangkitkan.

Gambit Saifullah Mohon Maaf

P/S: Ambil ikhtibar.

Other articles you might like;

9 comments… add one
  • Mus June 7, 2011, 7:50 am

    menjadi semakin kalut kes ni kalau FB dia kena godam..

    • Adam Roslan June 7, 2011, 7:55 am

      Mulai sekarang dah boleh Unlike kot, habis cerita. Orang pun malas nak dengar.

  • NOOB June 7, 2011, 8:04 am

    ah kau tak abis2 nak dpt free traffic. mle la tu buat fitnah. xde bukti lagi jgn buat cerita bro.

    haiz meleis..-.-

    • Adam Roslan June 7, 2011, 8:29 am

      Boo! Nak komen tapi pengecut. Part mana ada unsur fitnah ni?

      • bieha-chan June 7, 2011, 9:07 am

        bro atas tu nape tak puas hati?
        dye marah blog dye tak dapat up traffic ke.
        tak pon tukang godam fb gambit.haa..

        nice entry bro.saya tak suka sangat gambit nie walau muka dye idaman gadis malaya.

        setiap orang ada hak memaseng kan?keep it up :)

  • sispekhitamd June 7, 2011, 8:24 am

    that EPIC! padan muka dia. peace.

  • GambirBusuk June 7, 2011, 8:28 am

    HAHAHAHAHAHA GODAM KEPALA HOTAK KORANG. HAHAHAHAH MMG SI GAMBIT TU YANG BODOH KUAT MELATAH. DIA PUN DAH BUAT STATEMENT NGAKU. APA LAGI NAK KATA GODAM GODAM PULAK???? SENGAL LA KO NI

  • Hans June 7, 2011, 12:20 pm

    macam2 hal
    aku malas ambil tahu
    biar dia diberi hidayah la kalau betul dia belum sedar
    dan moga kita pun sama2 menjadi lebih baik dari semalam
    amin

    Juvana Episod 7
    Entri terkini Hans: Cara – Cara Menjemput Rakan – Rakan Menghadiri Majlis Perkahwinan AndaMy Profile

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3