≡ Menu

Space @ Dermarian.com

Salam. Dah masuk bulan 10 dah.. Tinggal 10 hari lagi untuk paper IT SPM 2006. Cuak? Mcm xda apa-apa aja.. Still boleh online dan wat keja xberfaedah. Harini sepagi aku upload dan setelkan web baru kat Dermarian.com.

Space @ Dermarian.com lebey kurang macam myspace/friendster yang memudahkan perkongsian link untuk mencari rakan baru. Tapi, tujuan di buat ni untuk mengukuhkan pertalian yang sedia ada antara user Dermarian.com mahupun warga SMK Derma disamping mencari kenalan baru.

Malas cakap banyak; http://space.dermarian.com/

Other articles you might like;

1 comment… add one

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3