≡ Menu

Minggu SPM!!

Salam.

Dah lama xbuat benda blogging nie.. Tetiba aja dpt semangat balik apabila bro Amanz sudi membuat komen kat blog aku. Skg tengah merilex2kan otak sebelum berjuang pulak untuk paper EST hari Jumaat nie.

FYI, account Google Adsense aku kena disable, alasan deorang sbb banyak sangat page impression.. Wah wah.. kalau camtu baik xpayah buat la kalau dah telebih page impression terus kata langgar syarat..

Kat mana lagi boleh buat iklan mcm Google Adsense nie? Dengar kata Yahoo! dan MSN dah ada program pengiklanan sendiri. Tapi malas pulak nak pesah semua tu skrang nie.. Lepas SPM, kita bantai habis-habisan.. Haha.. :)

Other articles you might like;

2 comments… add one
  • corallinkz November 28, 2006, 1:16 am

    try apply smula google adsense kor..guna alamat lain, nama lain, ofcoz email baru n kalo leh pc lain gak atau kor kasi clean pc kor dr cookie etc. yahoo x bkak utk asia lg dan msn x jalan lg. masih beta n usa resident x slh aku a. neway, gewd luck 4 spm. pas nie nak gie mana?

  • novatech December 1, 2006, 3:02 am

    ahh… dah besar rupanya ko
    dah spm pun, tak sedo aku masa dah berlalu kekeke
    selamat maju jaye dlm spm
    caloo

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3