≡ Menu

Joomla Day Malaysia 2011 – KLCC

Joomla! Day Malaysia

Joomla! Day Malaysia adalah acara tahunan yang dianjurkan oleh komuniti Joomla, dimana tahun ini dianjurkan oleh Slashes and Dots Sdn. Bhd bersama dengan komuniti pengguna Joomla! Malaysia.

Tujuan utama acara ini adalah untuk menyediakan platform untuk pembina web, syarikat dan komuniti Joomla! untuk belajar lebih mendalam tentang Joomla!. Selain daripada itu, acara ini menjadi medan pertemuan para pengguna dan pakar Joomla! untuk meluaskan rangkaian selain bertukar-tukar pendapat.

Tahun ini, Presiden Open Source Matters, Ryan Ozimek akan menjadi panel utama dan bersedia membincangkan masa depan Joomla! Maklumat lanjut di laman web rasmi Joomla! Day Malaysia 2011.

Dan, Adam adalah salah seorang yang layak menyertai Joomla Day Malaysia ini selepas ditaja oleh myHarapan. Terima kasih myHarapan! Jumpa anda di sana.

I am eager to tell that you are the one of fifty students which is selected to be sponsored by myHarapan to attend Joomla Day Malaysia at KLCC this 25th June. Thanks for being awesomeness by registering to Joomla Day Malaysia. Your seat now is safely secured.

P/S: Pass masuk boleh didapati pada harga RM120 (RM90 harga promosi untuk 5 orang sekumpulan) atau dapatkan percuma melalui laman Amanz.my!

Other articles you might like;

4 comments… add one

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3