≡ Menu

Jom main PayPal Wishlist on Facebook

Apakah itu ? Sebenarnya Adam baru tahu benda yang menjana wang ni semalam daripada saudara Fakhrul Afiq. Dia rekomen untuk cuba benda ini kerana dengan hanya buat Wishlist dan jemput rakan, anda akan diberikan 1USD setiap seorang. Apakah program ini sebenarnya? Apakah itu PayPal? Adakah program ini benar terjamin atau ‘scam’ versi masa kini? Mari kita teliti apa sebenarnya program ini melalui laman T&C aplikasi ini.

Selama Masa Promosi (sebagaimana ditakrifkan di bawah), PayPal Wishlist download aplikasi di Facebook ( “PayPal wishlist”), membuat wishlist PayPal anda sendiri, dan kami akan membayar $ 1 USD ke akaun PayPal anda. Agar bagi kami untuk membayar jumlah yang diperolehi berdasarkan Promosi ini, anda akan perlu untuk menyediakan kami dengan alamat email PayPal anda melalui PayPal Wishlist. Untuk menyerahkan alamat email PayPal anda ingin menyambung ke wishlist PayPal anda, pergi ke laman rumah Wishlist PayPal www.paypalwishlist.com dan klik pada link di bawah ini ke ‘menghantar alamat email’ di bahagian sisi kiri laman.

Selain itu, PayPal Wishlist berkongsi dengan kawan-kawan anda melalui Facebook, dan untuk setiap teman yang men-download dan mencipta sendiri Wishlist PayPal daripada jemputan anda, kami akan membayar anda tambahan $ 1 USD (hingga maksimum jumlah total of $ 100 USD per account PayPal).

Okay, bagaimana mendaftar dan dapat USD1 pertama daripada permainan PayPal WishList ini?

1. Klik ini, dan ‘Allow’ untuk Facebook memasang aplikasi di laman profile anda. Paparan seperti ini akan kelihatan. Teruskan dengan ‘Edit Your Wishlist’.

2. Double klik mana-mana pilihan anda, berdasarkan kategori yang disenaraikan di sebelah kiri anda. Pilih sehingga lima pilihan , percutian atau jam tangan. Kemudian klik ‘SAVE & SHARE THIS WISHLIST’.

3. Nah, WishList anda akan dipaparkan ke profile anda. Ini adalah satu cara untuk mempromosikan WishList anda. Letakkan ayat-ayat manis untuk menarik perhatian kawan-kawan anda agar mendaftar dengan anda.

4. Ini satu lagi cara untuk menjemput rakan anda untuk menyertai anda. Selagi ramai anda jemput, lagi cerah anda untuk menjana 1USD daripada setiap pendaftaran! Anda mampu menjana sehingga 100USD daripada program ini.

 

5. Ini tips daripada saya, anda boleh gunakan URL shortener seperti bit.ly, cli.gs untuk memendekkan URL referal anda untuk dipromosikan melalui wall, Yahoo Messenger, Twitter atau laman blog. Cara ini lebih berkesan untuk promosi kerana kita dihadkan untuk menjemput 40 rakan pada setiap hari. CARANYA: Hoverkan mouse anda kepada PayPal WishList di profile anda, Copy Link Location. Link itu adalah alamat referal anda. Mudah, promosikan kepada rakan anda untuk menjana lebih pendapatan! Bekerja keras sebelum 31 Disember ini!

 

P/S: Baca T&C di sini sebelum bermain. Saya sokong permainan ini dan menggalakkan semua rakan-rakan di Facebook mendaftar untuk menjana sedikit pendapatan sampingan. Apa yang saya tulis di atas adalah sekadar membantu anda semua mendapatkan sejumlah USD daripada permainan ini. Jika anda rasa artikel ini mendatangkan faedah, sila kongsi dan . Terima kasih.

P/P/S: Jika anda tidak mempunyai akaun PayPal, daftar melalui pautan ini. Jangan risau tentang cash-out, anda akan di cas 2% daripa nilai transaksi oleh bank-bank tempatan.

Other articles you might like;

4 comments… add one

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3