≡ Menu

Google AdSense Account Disabled

untitled.jpg

Nah, akaun Google AdSense yang kedua ni dah di-disable oleh Google. Apakah alasan? Kerana suspected page impression. Ah, ada-ada saja Google ni. Akaun ni pernah menghasilkan cek pertama aku, sebanyak USD113. Akaun ni kali terakhir aku check earning ialah USD 55. Hampir separuh lagi untuk mendapatkan cek kedua. Takpa, berusaha lagi untuk mendapatkan akaun yang lain di masa akan datang.

Other articles you might like;

4 comments… add one
  • apiz November 9, 2007, 12:40 pm

    kOhkOhkOh..sian plk..aku x pnh trime pn payment google adsense..br skali kne block..berusaha lagi..haha

  • Faizi November 13, 2007, 3:23 am

    Welcome to the club bro

    At least hang tak menipu macam aku buat dulu-dulu sampai akaun aku kena disable. :-D

  • Lisa December 4, 2007, 5:15 pm

    Abis tu kalau akaun disable tak de pengampunan ke.. ala rugi la ilang $55 cam tu saja…

  • eL Magnifico December 5, 2007, 5:45 pm

    laa..aku xpaham r adsense nih pe??

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3

Next post:

Previous post: