≡ Menu

Beli Beg Branded Original Murah dari London

Tajuk ni sebolehnya dibaca satu lafaz. Kawan-kawan yang belajar overseas ni memang pandai belaka. Sebabtu mereka ni layak untuk ke sana lebih awal. Maksudnya, kita pun ada niat nak ke sana tapi lambat lagi.

Sambil belajar, dia mula buat bisnes kecil-kecilan untuk sara diri di sana. Memandangkan barang branded di sana dijual dengan begitu murah sekali, maka kawan kawan kat sini pun mengharapkan mereka untuk merasa pakai barang branded dengan harga yang murah. Murah berbanding butik di Pavillion. Ataupun berangan untuk pakai barangan yang tak dijual di pasaran tempatan.

Contohnya beg tangan Harrods yang dijual di butik boleh mencecah RM800 (kalau salah sila betulkan), boleh dibeli pada harga RM400 sahaja. Rupanya, kemasannya, tag-nya adalah sama kerana dibeli di Harrods London; kemudian di pos secara terus ke Kuala Lumpur.

Jimat tambang kapal terbang untuk ke sana, pada masa yang sama dapat bergaya dengan beg tangan Harrods anda. Macam tak percaya, senang sangat.

Aku tengah tunggu kalau kalau seller ni ada jual barangan Dainese, Alpinestar, baru la nak place order. Berangan. Jadi kalau berangan nak beg tangan branded original murah, rajin rajin follow @kedaionlinelondon

Other articles you might like;

13 comments… add one

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3