Penapis Air Coway Malaysia

Penapis Air Coway Malaysia

Berminat untuk membeli penapis air Coway Malaysia? Saya akan guide anda untuk dapatkan penapis air Coway yang sesuai dengan kediaman atau pejabat anda, dan harga yang mampu milik :) Jangan berlengah lagi, hubungi saya sekarang!

0134257121

Perbezaan Coway dan Jenama Lain

Coway adalah jenama #1 di Korea dan kini di Malaysia sejak 2006. Setiap pelanggan akan memiliki Order ID unik, yang digunakan untuk pemasangan, servis, pemindahan atau rujukan lain. Dengan Order ID ini, anda tidak perlu risau mesin penapis anda tidak diservis kerana dipantau oleh syarikat.

Di Coway, ejen jualan hanya menguruskan pendaftaran dan pembelian. Coway Installer atau Coway Technician yang akan membuat pemasangan dan servis. Coway Malaysia mempunyai lebih 30 pusat servis yang akan menjaga penapis air anda untuk terus membekalkan air bersih.

Cara Pembayaran Coway

Coway menyediakan 3 cara untuk anda menikmati air minuman bersih setiap hari.

  1. Pembelian tunai (outright) layak terima 1 tahun waranti dan servis setiap 2 bulan dan penukaran filter setiap 6 bulan selama setahun. Tahun kedua dan seterusnya perlu langgan Coway Service Membership.
  2. Bayaran secara ansuran (installment) kad kredit kepada bank, 24 atau 36 bulan 0% faedah. Layak terima 1 tahun waranti dan servis setiap 2 bulan dan penukaran filter setiap 6 bulan selama setahun. Tahun kedua dan seterusnya perlu langgan Coway Service Membership.
  3. Sewa daripada Coway, RM125 untuk model Villaem untuk tempoh 2 tahun hingga 5 tahun. Layak terima servis percuma setiap 2 bulan dan penukaran filter setiap 6 bulan sepanjang tempoh sewaan. Selepas tahun ke-5, mesin Coway akan jadi hak milik penyewa.

Coway Core atau Coway Villaem?

Coway Core, kapasiti 23 liter dan 4 suhu air sangat sesuai untuk pantri pejabat atau kediaman dengan isi rumah yang ramai. Dilancarkan pada Julai 2015 menggantikan Coway Metro. Harga tunai selepas 10% diskaun ialah RM4,140 atau RM140 sewa bulanan.

Coway Villaem, berkapasiti 11 liter dengan 4 suhu air. Berharga RM3,420 untuk tunai atau RM125 untuk bulanan. Sesuai untuk isi rumah 4 orang dan ke atas. Mempunyai booster pump terbina dalam. Bil elektrik sekitar RM10 sebulan.

Ya, Saya mahu Coway untuk rumah (atau pejabat) saya!

Tahniah, WhatsApp saya di 0134257121 untuk sebarang soalan atau ada mahu penejelasan lanjut. Saya akan hantarkan maklumat yang diperlukan untuk pembelian anda. Pemasangan akan dibuat 4 hari bekerja selepas pendaftaran. Jangan berlengah lagi, hubungi saya sekarang!

0134257121