≡ Menu

Says.my kini 8Share

Assalamualaikum WBT dan Salah Sejahtera,

Bagaimana platform rangkaian sosial seperti Facebook dan Twitter boleh memberi anda pendapatan sampingan ketika anda sedang meninggalkan komen di wall rakan anda? YouthSays jawapannya! Baca dan fahami langkah mudah dibawah dan saya bongkarkan teknik mudah menjana RM60/hari daripada senarai rakan di Facebook dan Twitter anda.

1. Apa itu YouthSays?

YouthSays merupakan portal yang menyediakan ‘rewards’ kepada remaja. YouthSays (YS) merupakan satu platform untuk menjana pendapatan atau mendapatkan hadiah percuma kepada remaja yang berumur 13 hingga 30 tahun dengan mempromosikan kempen yang disediakan melalui Twitter dan Facebook seumpamanya di Asia Tenggara.

2. Bagaimana Mendaftar?

Dengan satu langkah mudah, anda boleh terus mendaftar di YouthSays, klik sini atau www.youthsays.com. Selesai pendaftaran, sila verified akaun anda melalui activation link yang dihantar ke e-mail anda.

3. Kempen dan Bancian

Setiap hari, anda akan menerima notis atau email tentang kempen atau bancian yang sedang berlangsung. Anda boleh terus mengambil bahagian dalam mempromosikan kempen yang sedang berlangsung melalui paparan Today’s Featured Rewards atau klik pada Campaigns di bar kiri anda. Pilih kempen Commercial yang menawarkan wang.

Kemudian, pilih kempen yang anda berminat untuk dipromosikan dan klik Details. Paparan seperti dibawah akan dipaparkan. Mulakan dengan Edit your message, kemudian User your link untuk mempromosikan kempen anda. YouthSays memberi empat cara untuk mempromosikan kempen anda iaitu menggunakan Facebbok, Twitter, Update Status di IM dan cipta satu post di blog anda. Anda akan dibayar selepas anda mendapat klik unik daripada rakan anda di Facebook atau Twitter.

4. (Bongkar!) Rahsia Pendapatan Melalui YouthSays

Saya yakin, anda pasti mempunyai lebih 1,000 orang rakan dalam senarai di Facebook. Jadi, bagaimana dengan senarai 1,000 orang ini mampu menukarkan kepada wang? Caranya sangat mudah dan sudahpun terdedah lebih dahulu dalam langkah sebelum ini. Cuba ambil nilai paling kecil seperti 30% daripada 1,000 didarab dengan RM0.20 untuk setiap kempen, anda akan mendapat RM60 untuk setiap kempen. Jika sehari ada dua kempen, sudah tentu anda mendapat RM120 untuk hari tersebut. Tetapi bagaimana jika jumlah rakan anda ialah 2,000 orang? Maksimum jumlah rakan untuk setiap profail ialah 5,00 orang. Ini semua tidak mustahil.

Tidakkah anda fikir bahawa pendapatan sampingan semudah ini akan menjadi pendapatan harian anda sekiranya anda meletakkan sedikit kesungguhan keatasnya? Untuk maklumat lanjut, anda boleh klik laman FAQ mereka di sini. Jika anda belum mendaftar, sila klik sini.

P/S: Saya ada satu lagi tips untuk membolehkan anda menjana lebih pendapatan di YouthSays. Jika anda berminat, anda boleh sertai saya di Make Money with YouthSays dan kita akan sama-sama bertukar pendapat tentang teknik mempromosikan kempen YouthSays anda. Bertindaklah sekarang!

5. Daftar