≡ Menu

Dah nak balik..

Salam.

Baru terasa semalam aku sampai ke Perlis. Sedar tak sedar dah nak balik Melaka dah, banayk benda yang tak tertunai lagi ni.. Banyak amanah dan tanggungjawab tak dilaksanakan lagi. Takpa, kita kayuh pelan-pelan lama-lama siap jugak =)

Selamat hari raya kepada kawan-kawan dan terima kasih sebab sudi datang beraya di rumah. tQ jugak kat kawan-kawan yang bawak aku meronda pi beraya umah member-member.

Dah tutup pasai raya, kita pikiaq pasai exam pulak. Walaupun ada sedikit persediaan, tapi rasanya tak cukup lagi untuk pergi berperang ni.. Kena kuatkan perisai dan tajamkan parang. Cewah.. =)

sonyericsson-p990.gif

Semalam aku tengah ralik2 usha forum Lowyat.net, aku nampak ada orang nak jual Sony Ericsson P990i. Pergh, apa lagi.. Harga pun RM830 aja, terus sambaq! 3G plak tu.. dah lama dok idam nak pakai PDA Phone. Last-last dapat jugak sebijik tapi lepasni kena pandai-pandai la nak cari duit balik habuan cover beli PDA Phone ni..Kepada Viere, semoga anda berjaya dalam usaha mencari kekasih hati. Takpa, kawan-kawan sokong kot belakang =)

Other articles you might like;

2 comments… add one
  • putRarOvers_teAm October 18, 2007, 4:48 am

    yeye..dpt hs bawu..heee.gudluck exam!

  • Viere October 20, 2007, 2:27 pm

    Hoho

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3

Next post:

Previous post: