≡ Menu

Tingkatkan Jualan Dengan Sistem MiniNiaga

Setiap hari, kedai dalam talian semakin bertambah selepas berlakunya revolusi di Internet. Medium pemasaran di Facebook dan blog digunakan sepenuhnya oleh peniaga di Internet ini bagi mempromosikan produk mereka.

Satu perkara yang penting ialah memiliki kedai online yang cantik dan kemas. Kajian mendapati kedai yang kemas dan tersusun menjadi satu faktor kenapa pengguna akan singgah dan seterusnya menjadi pelanggan anda. Oleh yang demikian, memiliki laman web yang menjual menjadi keutamaan sebelum anda giat mempromosikan kedai online tersebut.

Sistem MiniNiaga ialah satu produk tempatan yang menjadikan kerja membina minisite anda siap dalam 5 minit! Tanpa perlu kemahiran teknikal, anda cuma perlu tulis ayat manis anda kemudian upload gambar dan siap. Sistem MiniNiaga ini dilengkapi dengan sistem tempahan produk yang sistematik, borang tempahan tersedia, sistem invois automatik, sistem surat jualan yang mudah dan sistem affiliate yang kompetitif.

Mininiaga
Kenapa saya sarankan anda menggunakan sistem MiniNiaga ini untuk minisite anda? Walaupun tanpa kemahiran teknikal, segalanya menjadi mudah. Anda serahkan perkara teknikal kepada MiniNiaga dan anda uruskan penghantaran stok kerana kerja-kerja menerima tempahan dan menghantar invois telah menjadi automatik.

Sistem ini didatangkan dengan dua versi iaitu versi fizikal dan digital. Harga bagi versi fizikal adalah RM199 sahaja manakala harga bagi versi digital adalah RM249 sahaja. Klik sini untuk percubaan percuma dan pembelian.

Other articles you might like;

1 comment… add one

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3